LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Súťažný víkend v Azerbajdžane vyvrcholí netradične skoro — už v sobotu. Organizátorom sa podarilo presunúť preteky na dnes, aby sa vyhli nedeľnému štátnemu sviatku, a tak je v Baku už všetko pripravené na 51 pretekových kôl. Do toho zahrievacieho vyrazíme už o 13.00 h nášho času.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245258/live-velka-cena-azerbajdzanu-2026
  1. Verstappen
  2. Hadjar
  3. Alonso

Hamilton, Gasly, Sainz

Hamilton na prvom? Riadny ulet.

Haha tiež to tak vidím

Může mi někdo vysvětlit strategii u Piastriho? Že to zkouší Ferrari se softama už jsem si zvykl, ale tohle vypadá jako další hození pod vlak u McL.

1 lajk

Russel, Piastri, Leclerc, Antonelli, Norris, Hadjar.

Dojede Kimi na bedně?

Pneumatiky vraj maju dobru zivotnost, degradacia v podstate neexistuje, aj s mediumkami a aj so softami by to v pohode malo vydat na jednu zastavku.

Crazy, crazy!! Generační talent.

V 15 kole bude druhý podľa mňa

Ak sa nevyseka na starte, je skor relevantna otazka, ci bude druhy uz pred prvymi zastavkami v boxoch.

Mám ho pod bednou, ale ruku na to nedám…

Bez kolizie urcite nebude pod bednou. Handrove babiky ako Alpine, Visa a Haas poriesi za par kol a zo siedmeho miesta to uz nema tak daleko.

Tak pokud pak dají Piastrimu medium a ne hard, tak ok, jinak to nedává smysl zase.

RB dělá závod!!!

1 lajk

Generační talent dnes dostal Russellovo auto?

No zatím jo. Hadjar teď úžasně!

Hadjar si návratu pořádné užívá.

1 lajk