Tak by mali Verstappen, Russell a Leclerc asi podpisat s McLarenom.
Kimi dělá závod. Dotd… baby goat.
Otočím otázku - myslíš si, že by ich Verstappen alebo Leclerc neporazili v McLarene, resp. že by nemali viac víťazstiev?
dufam, ze sa bude opakovat vcerajsia kvalifikacia
Hele, takovou legraci jsem zase nemyslela !
Ja si myslim, ze v konjunktive by porazil kazdy kazdeho.
A kolko chyb robil Max vo svojej tretej sezone? Bol vtedy na vrchole svojho potencialu? A co taky Leclerc a Russell?
Urobil si tu case, ze nie je iste, ci by sa Piastri presadil nad hardcore stredopoliarom Gaslym…tak neviem co ine si tym chcel povedat ako to, ze niekto ako Piastri je pre teba tazky priemer.
U Maxe bych vzhledem k jeho konzistenci a dřívějším výsledkům věřil vysokému číslu. Pokud to dneska dotáhne do úspěšného konce, bude mít jen o jednu výhru méně než Norris.
K OP bych nebyl přehnaně kritický, na rozdíl od @Jos_Is_Back, ale vzniká otázka, jak si poradí s tlakem rozhodujících chvil v šampionátu. Uvidíme.
Zrovna taky Leclerc mal minimalne prvu polku roku 2022 vitazne auto a co z toho vytazil? Nikdy neskoncil v stene?
Odveci a úplne mimo poznámka.
Toto je dojmológia. Lebo to proste nemáš odkiaľ vedieť. Sainz sa vo Ferrari takmer vyrovnal Leclercovi a Albon ho teraz pravidelne poráža.
Tak déšť zatím nic…
Je to názor.
Nemáš ani odkiaľ vedieť, že Verstappen je lepší od Hulkenberga, lebo spolu nikdy nejazdili. To je logika akú používaš.
–
Tak daj svoj názor. Myslíš si, že Norris s Piastrim podávajú dobré výkony vzhľadom k tomu aký majú monopost?
Pozri si Maxa v dominantnom monoposte, Hamiltona, Vettela alebo Buttona aké jazdili výsledky a skús mi úprimne odpovedať.
To Ferrari je úplne márne zase, nech to zahodia do šrotu už
Ja uz len zabrdnem do detailu, ale kedy presne taky Button konzistentne dominoval? Mas na mysli tych par pretekov v roku 2009, kde tazil z dvojiteho difuzoru a akonahle ta vyhoda pominula, uz nevozil ani podia? Ak to je pre teba lepsie, nez to, co predvadzaju Piastri s Norrisom, tak uz mas inak dvojaky meter.
Ale v treningu mal Hamilton udajne dobru race pace.
Nie, odveci je spekulovat, co by v McLarene dokazali Leclerc, Verstappen, alebo Russell. Ak je tato trojica o tolko lepsia, mala vyuzit svoj kredit na prestup do lepsieho auta McLarenu. Najma Russella a Leclerca nikto nenuti tvrdnut v Mercedese a Ferrari.
McLaren už bude muset Landa taky řešit, 30 na žlutých už je dost. Spoléhat na SC nebo déšť taky donekonečna nejde.
tu začne pršať 3 minúty po preteku
Mne sa pri reciach ako ma @Jos_Is_Back vzdy vybavi Ricciardo - ten mal tiez plne usta toho, ako by vyhraval s Hamiltonovym Mercedesom. A vieme ako dopadol - do dochodku ho vyprevadil zrovna ten Norris, ktoreho tu Jos tak zufalo zhadzuje. Ono je holt jedna vec, byt majster sveta v kebylizme a vec druha, tym majstrom sveta aj realne byt.