okej, tak penalta pre Albona …
Ved to je uplny argumentacny faul vypichnut si zrovna ten jeden nevydareny moment a tvarit sa, ze to je reprezentativna ukazka ich vykonnosti…a co potom tych x-vikendov, kde doviezli double? Tymto sposbom mozem zhadzovat kvality kazdeho jazdca v poli. Keby som chcel, tak poviem, ze v takom Spanielsku sa vyborne ukazali Maxove kvality - tiez tam mal vyslovene nevydareny vikend, ale hadam kvoli tomu nebudem zatvarat oci pred vsetkym ostatnym, co dokazal.
@KimiF1fan tak sorry mal som pravdu, Leclerc mal obmedzený výkon motoru lebo bolo niečo zle, ale už to opravili tak dostal späť full.power
Prečo by som ti mal o rok niečo pripomínať? Max robil v 3. aj 4. sezóne veľa chýb a často búral a nikto sa mu nevysmieval, ze raz bude najslabsi majster sveta za posledných x rokov. Čo je na tom slabé? Je to úplne nový druh tlaku s ktorým sa človek musí vysporiadať. Niekomu sa to podarí rýchlejšie, niekomu pomalšie, niekomu sa to nepodarí.
neni toto nahodou prvy Piastriho zavod tuto sezonu co nedokonci?
Je to prvý závod za tých 44 závodov či koľko išiel na rekord
Však to byla Albonova chyba, na poslední chvíli tam strčil čumák.
Je. Tahal 34 pretekovu ser.iu, kde bol na bodoch. Tolko k jeho chybovosti. A to je vzdy v tretej sezone. Moze to @Jos_Is_Back zlahcovat kolko chce, taky Max tiez vo svojej tretej sezone nebol ani zdaleka na vrchole svojho potencialu a robil kopu zbytocnych chyb.
Keby to bol jeden nevydarený moment. Ale vedel by som ti ich vypichnúť toľko, že až a na základe toho tvrdím, že sú najhorší spomedzi top pilotov a v ich aute by niektorí iní piloti jazdili úplne iný level.
Sedia v aute, kde by iní šampióni alebo top piloti vozili víťazstvá oveľa pravidelnejšie.
Porovnávam ich s Maxom, Leclercom, Russellom alebo napríklad Hamiltonom, Vettelom, Buttonom a Rosbergom vo svojom prime a prípadne dominantnom aute.
Oproti ním sú úplne biedny.
ja tam nechcem toho colapinta
Škoda Lawson. Ale super výkon zatiaľ, zaslúžil by si pódium.
Leclerc sa tam ako objavil u ANT a LAW?
Russell a Tsunoda ešte neboli v boxoch. Undercut zjavne celkom zafungoval u neho.
bol v boxoch pre hardy
Undercut na Lawsona
Co mam povedat, proti tomuto sa neda hadat, lebo je to len cista dojmologia. Ono ani neexistuje zhoda, ako dominantny Mclaren je, o kolko je na tom lepsie v porovnani napriklad s takym Mercedesom v rokoch 2014 az 2020…cize ak chces verit tomu, ze su to priemerni jazdci, tak si urcite vies realitu patricne napasovat. Ja si to nemyslim, podla mna obaja ukazali, ze patria medzi najlepsich jazdcov sucasnosti. Ak su naozaj taki slabi, tak je to pre konkurenciu dobra sprava, nakolko by nemal byt problem, ich porazat. Ako fanusik Maxa sa budem tesit, len ma teda prekvapuje, ze sa to momentalne nedeje, lebo ja mam od sampiona ako Max urcite ocakavanie, ze porazi jazdcov na urovni Gaslyho.
Odkial vies, kolko vitazstiev by v McLarene vozili ini sampioni?
no tak to je škoda, mohli byť na pódiu
ale teda nevie sa dotiahnuť ani na Lawsona, takže asi moc toho nevyriešili
Čo je dojmológia? Veď si pozri koľko chýb spravil buď Piastri alebo Norris. To nie je žiadna dojmológia, ale realita.
Ja o nich nepíšem ako o priemerných jazdcoch. Jediné, čo tvrdím, že sú najslabší spomedzi top pilotov a že Verstappen, Russell aj Leclerc by ich oboch v McLarene zajazdili úplne a niektorí iní jazdci by sa im možno vyrovnali.
Jeden z nich má byť šampión, tak ich tak hodnotím. A na šampióna je to v proovnaní s inými šampiónmi veľmi slabé.
Tak během 2 min déšť, asi všichni čekají na další přezouvání. Ještě může být legrace.