LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Mám na mysli presne tie preteky. Tých pár pretekov bolo 7 a 6 z nich vyhral.

Podobnú výhodu mal monopost McLarenu s výnimkou pár pretekov (Imola, Kanda, Monza) a ani jeden z ich pilotov nebol tak konzistentný ako Button.

zase vymyslance… posledny pretek bol na podiu v premierovych pretekoch v abu zabi. a napr v taliansku bol druhy. zase si niekto vymysla svoje fakty.

1 Like

Ale to boli aj jedine dve podia, ktore od Monaka mal, pricom v Taliansku mu tiez pomohla jednozastavkova strategia a skoncil az za Barrichellom.

Radsej pomlcim o tom, ze jeden z tych pretekov bola Malajzia, kde sa odjazdila polovica kol a do toho v Spanielsku vyhral iba vdaka podrazu na veterana Bariho. Ale hej, inak famozna bilancia.

Já jenom trochu doplním, tahle debata nevede k žádnému výsledku. Prostě se jedná o sport, kde je auto úplně zásadní a musí zafungovat kombinace auto-jezdec-tým. Všechno ostatní je nepodstatné a jiné srovnání kvalit není možné ani účelné.

6 Likes

Na toto nemá zmysel reagovať, to je skrátka mimo. :slight_smile:

Aby sme to uzavreli a vedel som ja tvoj názor - je podľa teba Piastri s Norrisom lepší ako Verstappen, Leclerc a Russell, prípadne sú aspoň na ich úrovni?

Ano, v zasade som to napisal aj vyssie. Ja konkurencii Mclarenu uprimne prajem, aby tych jazdcov na urovni Gaslyho zdolali. Verim, ze na to maju.

Dneska Lando může umazat ztrátu na 1/2.
Tak hlavně v klidu. :slight_smile:

Tie reci boli pravda - vid Russell v Sachire 2020. To auto bolo neskutocne, stacilo porazit Bottasa a neburat ako Piastri v Baku a vitazstvo bolo iste.

Na zaklade coho si narokujes urcovat, ktore nazory su “mimo” a ktore nie? To sa akoze pocitaju iba tvoje dojmy a dojmy ostatnych su automaticky irelevantne? To sa teda davas do dost komfortnej pozicie.

2 Likes

A taky může být úplně bez bodu. Těžko říct, jak se to vyvine s jeho pitem. Už si říkám, jestli mu nechtějí dát červené, kolik můžou vydržet?

Ano, Ricciardo nam vsetkym ukazal, ako lahko to ide.

Keď jazdec za svoju kariéru nedostane príležitosť v top tíme, tak si myslím, že to hovorí za všetko.

Áno. Majú 12 dvojitých pódií zo 16 VC, z toho 7 double. O +1 v oboch ich pripravila Landova porucha v Holandsku. Ja si myslím, že to je dobrá štatistika.

Max je generačný talent a nikto sa s tebou neháda o tom, že je to najlepsi jazdec. Ale spomeň si ako začínal on.

1 Like

Max každopádně lítá. A Lawson v slabším monopostu nádhera (prakticky stále jede pod tlakem). Plus nezapomínal bych sledovat Sainze.

2 Likes

Ok, uzavrime to tym, ze mi napises ty tvoj nazor na to, co pisem ja.

Ja tvrdim, ze Piastri s Norrisom sú jasne slabší tento rok od trojice Verstappen, Leclerc, Russell.

Pre teba sú s nimi na jednej úrovni alebo dokonca lepší od niekoho z nich, prípadne od koho?

Prásknul bych mu červené… proč ne… :slight_smile:
Když mu 36 kol vydržely žluté…

O Maxa tu vôbec nejde. Poďme to uzavrieť a napíš mi svoj názor na porovnanie -Leclerc, Russell, Norris a Piastri.

Je podľa teba Norris s Piastrim lepší alebo horší od Russella s Leclercom? (keď Verstappena vynecháme)

No dát mu na 17 kol bílé už skoro nemá smysl.

Ja som ti uz dokonca napisal, ze Maxa povazujem za lepsieho jazdca a generacny talent. Ale nevidim zmysel vsetko tlacit do extremu a tvrdit, ze jediny formulovy boh je Max a vsetko ostatne je priemer na urovni Gaslyho.

Minimalne Leclerc a Russell su podla mna na podobnej ak nie horsej urovni ako jazdci Mclarenu.

Ok, toto som chcel počuť, tvoj názor. Pre mňa sú piloti McLarenu podstatne slabší od Russella s Leclercom. Tým by som to uzavrel. :slight_smile: