Mám na mysli presne tie preteky. Tých pár pretekov bolo 7 a 6 z nich vyhral.
Podobnú výhodu mal monopost McLarenu s výnimkou pár pretekov (Imola, Kanda, Monza) a ani jeden z ich pilotov nebol tak konzistentný ako Button.
Mám na mysli presne tie preteky. Tých pár pretekov bolo 7 a 6 z nich vyhral.
Podobnú výhodu mal monopost McLarenu s výnimkou pár pretekov (Imola, Kanda, Monza) a ani jeden z ich pilotov nebol tak konzistentný ako Button.
zase vymyslance… posledny pretek bol na podiu v premierovych pretekoch v abu zabi. a napr v taliansku bol druhy. zase si niekto vymysla svoje fakty.
Ale to boli aj jedine dve podia, ktore od Monaka mal, pricom v Taliansku mu tiez pomohla jednozastavkova strategia a skoncil az za Barrichellom.
Radsej pomlcim o tom, ze jeden z tych pretekov bola Malajzia, kde sa odjazdila polovica kol a do toho v Spanielsku vyhral iba vdaka podrazu na veterana Bariho. Ale hej, inak famozna bilancia.
Já jenom trochu doplním, tahle debata nevede k žádnému výsledku. Prostě se jedná o sport, kde je auto úplně zásadní a musí zafungovat kombinace auto-jezdec-tým. Všechno ostatní je nepodstatné a jiné srovnání kvalit není možné ani účelné.
Na toto nemá zmysel reagovať, to je skrátka mimo.
Aby sme to uzavreli a vedel som ja tvoj názor - je podľa teba Piastri s Norrisom lepší ako Verstappen, Leclerc a Russell, prípadne sú aspoň na ich úrovni?
Ano, v zasade som to napisal aj vyssie. Ja konkurencii Mclarenu uprimne prajem, aby tych jazdcov na urovni Gaslyho zdolali. Verim, ze na to maju.
Dneska Lando může umazat ztrátu na 1/2.
Tak hlavně v klidu.
Tie reci boli pravda - vid Russell v Sachire 2020. To auto bolo neskutocne, stacilo porazit Bottasa a neburat ako Piastri v Baku a vitazstvo bolo iste.
Na zaklade coho si narokujes urcovat, ktore nazory su “mimo” a ktore nie? To sa akoze pocitaju iba tvoje dojmy a dojmy ostatnych su automaticky irelevantne? To sa teda davas do dost komfortnej pozicie.
A taky může být úplně bez bodu. Těžko říct, jak se to vyvine s jeho pitem. Už si říkám, jestli mu nechtějí dát červené, kolik můžou vydržet?
Ano, Ricciardo nam vsetkym ukazal, ako lahko to ide.
Keď jazdec za svoju kariéru nedostane príležitosť v top tíme, tak si myslím, že to hovorí za všetko.
Áno. Majú 12 dvojitých pódií zo 16 VC, z toho 7 double. O +1 v oboch ich pripravila Landova porucha v Holandsku. Ja si myslím, že to je dobrá štatistika.
Max je generačný talent a nikto sa s tebou neháda o tom, že je to najlepsi jazdec. Ale spomeň si ako začínal on.
Max každopádně lítá. A Lawson v slabším monopostu nádhera (prakticky stále jede pod tlakem). Plus nezapomínal bych sledovat Sainze.
Ok, uzavrime to tym, ze mi napises ty tvoj nazor na to, co pisem ja.
Ja tvrdim, ze Piastri s Norrisom sú jasne slabší tento rok od trojice Verstappen, Leclerc, Russell.
Pre teba sú s nimi na jednej úrovni alebo dokonca lepší od niekoho z nich, prípadne od koho?
Prásknul bych mu červené… proč ne…
Když mu 36 kol vydržely žluté…
O Maxa tu vôbec nejde. Poďme to uzavrieť a napíš mi svoj názor na porovnanie -Leclerc, Russell, Norris a Piastri.
Je podľa teba Norris s Piastrim lepší alebo horší od Russella s Leclercom? (keď Verstappena vynecháme)
No dát mu na 17 kol bílé už skoro nemá smysl.
Ja som ti uz dokonca napisal, ze Maxa povazujem za lepsieho jazdca a generacny talent. Ale nevidim zmysel vsetko tlacit do extremu a tvrdit, ze jediny formulovy boh je Max a vsetko ostatne je priemer na urovni Gaslyho.
Minimalne Leclerc a Russell su podla mna na podobnej ak nie horsej urovni ako jazdci Mclarenu.
Ok, toto som chcel počuť, tvoj názor. Pre mňa sú piloti McLarenu podstatne slabší od Russella s Leclercom. Tým by som to uzavrel.