Tak tam má bílé.
Tak to nebylo ideální… Dnes to celkově McLarenu vůbec nejde a ani bůhvíjak nejede.
Na 1/2? To by musel mít zase z prd ele kliku
palmer je pekne ostry na mclaren
vraj priemerny vykon od nich tento vikend
A ma pravdu.xxxx
Priemerný znamená, že je ostrý?
Veď oni sú úplne tragický celý víkend od pilotov až po tento pitstop. A to nie je ani ostrosť, ale realita.
Šárl by mal teraz pustiť Landa, však on chudák za ten pitstop nemôže
.
To je asi debata na takej urovni, ako ked tu niektori fanusikovia busia do toho, ze Alonso mal ziskat titul v roku 2012, lebo bol najlepsim jazdcom v poli.
Ako pise @Evap, F1 je sport, kde ja auto zasadne. A je pravda, ze McLaren je momentalne najsilnejsi balik a je tazke mu konkurovat. Ale dolezite je si uvedomit, ze Norris aj Piastri tu sedacku v McLarene nedostali nahodou a zasluzia si tam byt. Najma Norris si to v McLarene oddrel pat rokov, pocas ktorych to naozaj nevyzeralo, ze McLaren v dohladnej buducnosti ziska titul. A vdaka svojim dobrym vykonom pocas tohto obdobia si ziskal doveru timu. Leclerc a Russell zatial zhrabli ovela lukrativnejsie sedacky v Mercedese a Ferrari. Potom mi pride jednoducho trapne, ked McLaren spolu s Norrisom (a Piastrim) vybuduju vitazny tim prist a zacat vyskakovat, ze Russell a Leclerc by v tom aute vyhravali viac. Mali ist v roku 2019 oni do McLarenu.
Preto mi pride aj celkom nepodstatne spekulovat, co by Russell a Leclerc dokazali v McLarene. Nesedia v McLarene a nevyzera to, ze sa tam dostanu. Na co som poukazal a co ty nepochopitelne oznacujes ako odveci je skutocnost, ze je velmi lahke tvrdit, ze niekto by niekde zajazdil lepsie, ked to nemusi skutocne dokazat.
Nemá. Je to podprůměrný výkon.
Přijeli si pro titul v PK.
Ako ti mám odpovedať na toto? Môj nazor je subjektivny. Toto by sme sa dozvedeli, keby vsetci jazdili v rovnakom aute celu sezonu. Podľa mňa nie je Piastri o nič horší ako Leclerc a Russell. Mal jeden nevydareny vikend, stane sa kazdemu, a to ci pocas pretekov urobi nejaku malu chybu je snad jedno, ked ich potom vyhrá.
Ale oni tenhle víkend opravdu nejsou dobří, a myslím tím auto. Zase si neříkejme, že Lando není rychlý jezdec.
Myslím, že je škoda, že nedali červené.
Byla by zábava a výsledek přinejhorším stejný.
Leclerc dneska jeden z najhorších paradoxne na obľúbenej trati
Carlos by dnes mohol uhajit podium…
Ja ale netvrdím, že nemajú titul získať. Ale že to bude najslabší šampión minimálne od Hilla.
Ale nepovedal si mi aký je tvoj názor, či sú podľa teba Piastri s Norrisom lepší / rovnaký / horší od top pilotov ako Russell alebo Leclerc?
z redbullu mierne 2023 dejavu
Každého názor je subjektívny, keďže každé auto je iné. Chcel som vedieť tvoj subjektívny názor, tak ako som napísal svoj, ktorý rozporuješ.
Ok, a Norris?
Inak pri vsetkej ucte, co tu s tymto do kazdeho rypes? Ty si ten nazor na zaklade tu prebiehajucej diskusie nevies odvodit? To je kontextualne myslenie na urovni nula.
Ja? Veď to vy tu rýpete do mňa za to, že kritizujem pilotov McLarenu, tak dajte svoj názor, to je všetko.
konecne tu je dazd