Russell dobrej výkon btw.
Leclerc je tam dnes len na okrasu, totálne neschopný výkon na trati, kde chceli byť druhá sila
Ved ten nazor bol uplne evidentny…nepotrebujes k tomu nakreslit obrazok?
Nie, nebol, len si rýpad do môjho názoru.
vasseur ti zas povie, ze super vysledok
Kimi taky velmi dobrý výkon, Lawson i Tsunoda též
Ved pisem…kontextualne myslenie uroven nula.
A životné P15 je aký výkon?
Povie, že vietor môže za lec.nehodu ako včera. Proste vtip roka asi.
áno áno, všetci vieme, že ty si tu lietadlo a ostatní sú hlupáci.
Podľa mňa životný, či ?
To si teraz povedal ty, nie ja.
Snad to Kimi doveze. Byl by to z jeho strany parádní víkend.
K Norrisovi sa mi úprimne vyjadruje veľmi ťažko. Určite nie je pomalý, ale má evidentné problémy s psychikou, napriek tomu si myslim, že ked je v psychickej pohode dokáže sa minimálne vyrovnať Russellovi s Leclercom, problém je, že v pohode tento rok veľmi nebol. Čo sa týka porovnania s Piastrim, ten má túto sezónu navrch, minulý rok to bolo naopak.
Paradny, len skoda, ze opat daleko za Russellom.
Inak toto je taká VC, že obrovské očakávania parádna kvali, hrozí dážď, lepšia zápletka ani nemôže byť a nakoniec absolútne nič
@KimiF1fan hoši, nechcete přestat s tím kopáním a rýpáním na všechny strany? Očividně vás mají ostatní diskutující dost
To je uplne zbytocna spekulacia, uz len preto, ze vykonnost pilotov nie je kazdu sezonu rovnaka, ale kolise (Hamilton 2015 vs 2011, haha). V priebehu sezony 2022 by som ako najlepsieho z tejto trojice vymenoval Leclerca, teraz uz ani nie. Pred touto sezonou by som cakal, ze Norris Piastriho pohodlne zdola, a pozrime sa, nestalo sa to. Russell ma tento rok tiez neohuril tak ako minuly.
Co viem jednoznacne urcit, je nepopieratelny fakt, ze Verstappen je od zvysku pola pomerne jasne odskoceny. Ale vsak preto aj vyhral posledne styri tituly. Russell, Leclerc, Norris a Piastri su pre mna v jednom baliku a ked sa ocitnu vo vzajomnom boji o titul, bude podla mna rozhodovat najma to, kto ako vysklada sezonu. Ak by mali podobnu techniku, moze vyhrat kazdy z nich.
Mercedes trochu Kimiho uklidil, aby měl Russell prostor.
Jinak zase tak daleko není.
Super výsledok aj pre Zaka Clowna, Norris pred Piastrim, to stačí.