LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ok, dik za názor. Nesúhlasím, ale to je v poriadku.

1 Like

Podľa mňa nikto do nikoho nerýpe, mame len rozdielny názor a všetci sa snažíme vysvetliť svôj pohľad. Rýpanie vyzerá inak.

2 Likes

čím ho uklidili ? Russell na rozdiel od Kimiho obehol každého, koho obehnúť mal

1 Like

kimifan nic nerobi, dal doslova jednu reakciu na rypanie josa

Keby to takto skoncilo, tak Norris na Piastriho skrati menej bodov, ako keby vyhral a Oscar bol druhy.

1 Like

Ja sa pýtam na tvoj osobný subjektívny názor. Rozporuješ môj, tak napíš svoj, to je celé.

Ok, je to tvoj názor, ja mám iný a debata uzavretá. :handshake:

Nic nenamítám. George je vynikající a rychlý pilot. Momentálně určitě rychlejší a lepší než Kimi.
Jen se mi prostě zdálo, že šel Kimi zbytečně brzo do pitu, a i díky tomu Geroge dost získal.

No začalo to tým, že som si dovolil skritizovať Piastriho s Norrisom. :slight_smile:

Ale hej, korigujem, nie rýpanie, ale zbytočne dlhá diskusia v kruhu z oboch strán. Každý má iný názor a vec uzavretá. :handshake:

2 Likes

Celkem zbytečný ne? Nejede se závod? tak těžký psát jen k F1?

Ano, povolali ho skor, lebo brzdil Russella. Pod paradnym vykonom by som ale ockaval, ze timoveho kolegu zdola? Alebo uz su u Kimiho tie ocakavanie naozaj take nizke?

Ve věci poměru pilotů v zásadě souhlasím s @Unleash_the_lion, s malou poznámkou, že Norris dělá poměrně hodně menších chyb, což taky trochu kazí “dojem”. Russell je v tomto aspektu lepší.

Ty si sem prišiel po hodine a komentuješ ostatných používateľov čo píšu a nemáš hanbu napísať toto:

Ty si hrozný odpad a rakovina fóra. Doslova miestny komár. :mosquito:

To je pravda. Na druhou stranu je to obdoba Kanady, kde Lando ztratil po vypadnutí míň, než kdyby byli oba celkově výš. Nejvíc ztratil bez svojí chyby vypadnutím po selhání techniky :slight_smile: .

Na cele si mensie chyby vsimnes viac.

3 Likes

To je zrejme pravda, ale skrátka to navyše čo mal spraviť nespravil a preto je 4. miesto adekvátne

@Nordotor čo tam má ten Charles, neverím, že toto je jeho maximum

Obecně si myslím, že GR je preciznějši pilot než LN. De facto i OP.

2 Likes

No ale preteky teda nic moc, zapol som to v 20. kole a vela sa toho neudialo.

1 Like

Z auta, ktoré malo mať minimálne dvojité pódium a možno aj víťazstvo, Zakova najlepšia dvojica vyťažila v Q P9+crash a P7 a v GP amatérske DNF a veľmi biedne P7.

Hotový majstrovský tím a najlepšia jazdecká dvojica. :clap:

Už nech sú tie nové pravidlá. :sweat_smile:

A CL radíš kam v porovnaní s LN a OP?