veľké sklamanie navzdory očakávaniam
docela nuda nakoniec
Ale teda Max ako velky sampion. Je celkom lahke mu fandit. Skoda, ze strata v sampionate je uz taka velka, mozno z toho este mohlo nieco byt.
Grand slam je doma. Parada.
Když mě Baku snad nikdy nenudí. To napětí je tady pořád a je jiné než na okruzích, kde se předjíždět prostě nedá.
Výše, ale s tím, že má sklon riskovat + Ferrari ho podle mě ubíjí (absence auta). Po MV on je ten talent s velkým V. Pokud opusti F1 bez titulu, bude to velká škoda. Letos ho podle mě poznamenává negativně demotivace.
Carlos Sainz podium !!!
este Yuki Tsunoda skvely vykon, iny super moment asi dneska neni
Lawson
xxxxxx
Yup, So Max Again.
okej, ma vynimku
nevidím dôvod, Leclerc si to nezaslúžil dnes ani 1%
Max profesorský výkon, všechna čest. Mám radost i z Júkiho, i když ubral pár bodů Landovi . Potřeboval dobrý výsledek a určitě mu tohle pomůže.
Aj Sainzovi to dnes konecne vyslo. Ten si to zasluzil, tuto sezonu sa mu toho vela kazilo.
A to je celé, čo píšem.
Že Leclerc s Russellom sú lepší od Piastriho s Norrisom, ktorí chybujú veľmi veľa vzhľadom k tomu, že majú auto, v ktorom môžu jazdiť väčšinu VC úplne na pohodu a majú len jedného súpera.
a ty si sa tu krasne vygrcal, trepes dve na tri jak fico…
Sainz s Williamsom ma viac podii, nez Hamilton s Ferrari.
Možná nasazuješ zbytečně tvrdý tón vůči OP, byť MV to není. Řekl bych, že diskuse výše je hlavně o akcentu. K Landovi jsem poměrně kritický, rychlost ovšem často má.
Hamilton je zákerný čurák, dokázal to už veľakrát v kariére.
A ešte to bude hrať na to, že si pomýlil čiary, odpad charakter. Navyše keď o nič nejde, úplne nepodstatné body pre neho, v šampionáte tragicky ďaleko za Leclercom.
Fico ma aspon penzistky, ktore mu to zeru.