LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

veľké sklamanie navzdory očakávaniam

docela nuda nakoniec

Ale teda Max ako velky sampion. Je celkom lahke mu fandit. Skoda, ze strata v sampionate je uz taka velka, mozno z toho este mohlo nieco byt.

2 Likes

Grand slam je doma. Parada.

4 Likes

Když mě Baku snad nikdy nenudí. To napětí je tady pořád a je jiné než na okruzích, kde se předjíždět prostě nedá.

2 Likes

Výše, ale s tím, že má sklon riskovat + Ferrari ho podle mě ubíjí (absence auta). Po MV on je ten talent s velkým V. Pokud opusti F1 bez titulu, bude to velká škoda. Letos ho podle mě poznamenává negativně demotivace.

3 Likes

Carlos Sainz podium !!!

este Yuki Tsunoda skvely vykon, iny super moment asi dneska neni

4 Likes

Hamilton je fskt dobrý tímový kolega…

A Leclerc ho pustil ench to skúsi…

Lawson :cry: :cry: :cry:xxxxxx

1 Like

Yup, So Max Again. :wink: :+1:

1 Like

okej, ma vynimku

nevidím dôvod, Leclerc si to nezaslúžil dnes ani 1%

Max profesorský výkon, všechna čest. Mám radost i z Júkiho, i když ubral pár bodů Landovi :smile: . Potřeboval dobrý výsledek a určitě mu tohle pomůže.

Aj Sainzovi to dnes konecne vyslo. Ten si to zasluzil, tuto sezonu sa mu toho vela kazilo.

4 Likes

A to je celé, čo píšem. :slight_smile:

Že Leclerc s Russellom sú lepší od Piastriho s Norrisom, ktorí chybujú veľmi veľa vzhľadom k tomu, že majú auto, v ktorom môžu jazdiť väčšinu VC úplne na pohodu a majú len jedného súpera.

a ty si sa tu krasne vygrcal, trepes dve na tri jak fico…

1 Like

Sainz s Williamsom ma viac podii, nez Hamilton s Ferrari. :grinning:

5 Likes

Možná nasazuješ zbytečně tvrdý tón vůči OP, byť MV to není. Řekl bych, že diskuse výše je hlavně o akcentu. K Landovi jsem poměrně kritický, rychlost ovšem často má.

Hamilton je zákerný čurák, dokázal to už veľakrát v kariére. :fu:

A ešte to bude hrať na to, že si pomýlil čiary, odpad charakter. Navyše keď o nič nejde, úplne nepodstatné body pre neho, v šampionáte tragicky ďaleko za Leclercom.

Fico ma aspon penzistky, ktore mu to zeru.

1 Like