LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

bohužial kamera sa sama pretáča, takže prvé dva zábery čo som našiel. Ale áno na jednom je tieň. Ale na McL sa zjavne zdvíha stredná doska a boky tej dosky ešte viac

Inak pardon Carlosovi bolo to čisté odneho. x.com

2 Likes

Tusim to na tej fotka bola iba napodobenina Lochnesskej priseri a nie naozajstna prisera.

Takhle si představuju správnou práci pro tým :smile: !

Na tej originalnej to bol fotografov pes.

1 Like

Tak tak. Ale FIA je objektivna asi ako futbalovi rozhodcovia, ked piskali zapasy Barcelone v obdobi, ked im z Barcelony chodili miliony. :slight_smile:

Vůbec teď nechapu na co reaguješ. Asi si to nepochopil. :grinning:

2 Likes

To bylo vidět od začátku, že Perezovi zase vyplo

Perez sa tlačil niekam, kde je logické že jazdec si urobí pohyb vľavo. PER mal backupnut za Carlosa

1 Like

Sorry, myslel som, ze reagujes na iny komentar. Toto napisal na video, kde sa evidentne McLarenu mierne otvara klapka DRS aj ked je zavrete:

Ale ten vyrok o Honzikovi a vasom vztahu plati. :smiley:

Když jsem lhal, tak proč tvrdíš to stejné?

1 Like

Ten už je odepsanej :grinning:

1 Like

Ty si prehriaty generator nahodnych slov. :smiley:

1 Like

A teď vážně, co je s Verstappenem?

Ty jsi tak hloupej, nebo se snažíš z toho vykroutit? Já jsem psal, že Max zkrácením získal čas k dobru na Landa, ty sám si to potvrdil. Ale zároveň mě obviňuješ, že jsem lhal a nebylo to tak? Ti dobře drbe

Kouzlo dominantního monopostu je pryč

Helmut toci gombikmi Perezovi, len sa mu to poplietlo, tak v skutocnosti kazi auto Verstappenovi.

4 Likes

Verstappen ma za posledne obdobie slabu fazu, netreba si pred tym zatvarat oci. Nejde len o dnesok, uz od Spa to nie je v jeho podani to, na co sme boli zvyknuti. Dnes to bolo horsie iba v tom, ze ho uz zajazdil aj Perez. Od roku 2021 Verstappen slape ako hodinky a ja som zvedavy, ako sa s touto svojou vykonnostnou dierou vyrovna. Pre Red Bull je to ale podla mna potrebny budicek, mohli by si (najma v suvislosti s buducou sezonou) uvedomit, ze ak mienia riesit viac mocenske boje ako sportove vykony, tak sa to skor ci neskor prejavi a Verstappen ich nebude vecne zachranovat.
Inak ak sa bavime o tom, ze Norris je v boji o titul, tak po dnesku je v nom aj Leclerc, ten uz straca na Norrisa iba par bodov a Ferrari vyzera podobne schopne ako Mclaren.
Zla sprava pre superov je ta, ze minimalne v Perezovych rukach dnes Red Bull vyzeral celkom schopne. To znamena, ze aj Verstappen by sa mohol dalsie preteky prebrat.
Vykon dna dnes jednoznacne Piastri, to bola radost sledovat. Perfektne pretekanie, perfektna rychlost, perfektna praca s pneumatikami. Klobuk dole.
Velmi slaby vykon aj Hamilton, nechat sa zdolat Colapintom a pomaly aj Bearmanom, to je o nicom a nejake vyhovorky na set up posobia v tom kontexte len trapne.

11 Likes

1 Like

Ze si takto bojoval aj proti Lewisovmu skrateniu trate v AD 2021? :smiley:

4 Likes