LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ten už je odepsanej :grinning:

1 Like

Ty si prehriaty generator nahodnych slov. :smiley:

1 Like

A teď vážně, co je s Verstappenem?

Ty jsi tak hloupej, nebo se snažíš z toho vykroutit? Já jsem psal, že Max zkrácením získal čas k dobru na Landa, ty sám si to potvrdil. Ale zároveň mě obviňuješ, že jsem lhal a nebylo to tak? Ti dobře drbe

Kouzlo dominantního monopostu je pryč

Helmut toci gombikmi Perezovi, len sa mu to poplietlo, tak v skutocnosti kazi auto Verstappenovi.

4 Likes

Verstappen ma za posledne obdobie slabu fazu, netreba si pred tym zatvarat oci. Nejde len o dnesok, uz od Spa to nie je v jeho podani to, na co sme boli zvyknuti. Dnes to bolo horsie iba v tom, ze ho uz zajazdil aj Perez. Od roku 2021 Verstappen slape ako hodinky a ja som zvedavy, ako sa s touto svojou vykonnostnou dierou vyrovna. Pre Red Bull je to ale podla mna potrebny budicek, mohli by si (najma v suvislosti s buducou sezonou) uvedomit, ze ak mienia riesit viac mocenske boje ako sportove vykony, tak sa to skor ci neskor prejavi a Verstappen ich nebude vecne zachranovat.
Inak ak sa bavime o tom, ze Norris je v boji o titul, tak po dnesku je v nom aj Leclerc, ten uz straca na Norrisa iba par bodov a Ferrari vyzera podobne schopne ako Mclaren.
Zla sprava pre superov je ta, ze minimalne v Perezovych rukach dnes Red Bull vyzeral celkom schopne. To znamena, ze aj Verstappen by sa mohol dalsie preteky prebrat.
Vykon dna dnes jednoznacne Piastri, to bola radost sledovat. Perfektne pretekanie, perfektna rychlost, perfektna praca s pneumatikami. Klobuk dole.
Velmi slaby vykon aj Hamilton, nechat sa zdolat Colapintom a pomaly aj Bearmanom, to je o nicom a nejake vyhovorky na set up posobia v tom kontexte len trapne.

11 Likes

1 Like

Ze si takto bojoval aj proti Lewisovmu skrateniu trate v AD 2021? :smiley:

4 Likes

Tady to vypadá spíš jako Checo fault, ale při opakovaném videu se záběrem shora mi to pořád nesedí.

Vzhledem k tomu, jak často kritizujeme Péreze, to není o nějakých sympatiích nebo ne.

Bohužel mi stránka Skysports z licenčních důvodů nepřehraje video s analýzou Karuna Chandhoka. Podíval jsem se alespoň na jednu anglickou anketu (fanoušků) a z cca 150 hlasů cca 48% v tom vidělo Sainzovu chybu. Teď z 550 hlasů 42% Sainzova chyba, 40% Checova, zbytek “not sure”.

Nie nie, na tej originalnej to bola napodobenina.
Ta fotka spliechajucej prisery, to bol pes.

Max možná jenom nedůvěřuje autu jako předtím, to úplně stačí na to, aby byl i jeho výkon slabší. Kromě toho RB zkouší a dělá změny, můžou někdy sedět Checovi víc. Upřímně řečeno jsem si myslela, že na tom bude dnes líp, nicméně zatím má pořád dost velký náskok.

4 Likes

Jakože dnes udělal o 5 bodů vic než Norris, tak je v boji o titul a včera nebyl?

Verstappen popřel porušení pravidel:

Neprojel jsem pod virtuálním bezpečnostním vozem, řekl Sky. Překročili jsme čáru, závod skončil.

:eyes:

1 Like

Stena sa nepribližuje, Sainz mal priestor, ako aj Checo, skôr sa zdá, že sa stretli navzájom ale vyzeralo to dosť tak, akoby Sainz išiel stále mierne doľava, čiže asi racing incident s väčšou vinou na sainzovej strane. Celý čas bol Checo ako-tak pozdĺž neho, tj ako vravieval Alonso “all the time you have to leave the space!!” :smiley: :slight_smile:

3 Likes

Hezký komentář. Trochu se už budu opakovat, ale podle mě si Max zavařil, když udělal nějaké změny v nastavení po Q2 a vymstilo se mu to už v Q3. Bohužel se to asi přeneslo i do závodu.

Ale ať to není jen o nastavení, Max totiž záhy rezignoval. Ještě po startu jsem byl trochu optimistický, ale když ztrácel na Sainze cca 2 sekundy a pak se zasekl za Norrisem na opotřebenější směsi, zatímco Sainz Norrise v této konstelaci zdolal…

Odevzdaný výkon.

Uz sa necudujem, ze HR je maximum, ty si proste yebnuty a nemozes za to, taky si sa narodil. :slight_smile:

Daj citat, kde som to pisal. (diskusia skoncila)

Je mi ta luto, byt takto zakomplexovany kvoli sportu, to uz je horsie ako byt gambler. :clown_face:

Ja som si to az dnes uvedomil, ze ten bodovy rozdiel je taky maly. Preto som to napisal. Doteraz sa o Leclercovi ako o kandidatovi na titul moc nehovorilo.

Myslím, že kdyby Norris měl DNF, a Lec vyhrál, tak by byl před ním. :slight_smile:

Ferrari mělo rychlý vůz na začátku sezóny, byli 2 nej.
Na to se dost zapomnělo.

Keby som mal hadat, tak poviem, ze Verstappenovi celkovo nevyhovuje atmosfera v time. Uz niekolko vikendov prizvukuje, ze je potrebne urobit iste zmeny. Red Bull ako keby to nebralo, skor posobia dojmom, ze titul mju tak ci tak isty a Verstappen to nejako uhra. Do toho sa rozpadaju fungujucs struktury (vid Neweyho odchod a boj Marko-Horner) a Verstappena to podla mna nebavi. On sam je pretekar na 200% a ked jeho tim tych 200% neprinasa a miesto toho riesi ine veci, tak ho to podla mna mimoriadne hneva. Ale to je len taky moj odhad.

4 Likes