LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Tady to vypadá spíš jako Checo fault, ale při opakovaném videu se záběrem shora mi to pořád nesedí.

Vzhledem k tomu, jak často kritizujeme Péreze, to není o nějakých sympatiích nebo ne.

Bohužel mi stránka Skysports z licenčních důvodů nepřehraje video s analýzou Karuna Chandhoka. Podíval jsem se alespoň na jednu anglickou anketu (fanoušků) a z cca 150 hlasů cca 48% v tom vidělo Sainzovu chybu. Teď z 550 hlasů 42% Sainzova chyba, 40% Checova, zbytek “not sure”.

Nie nie, na tej originalnej to bola napodobenina.
Ta fotka spliechajucej prisery, to bol pes.

Max možná jenom nedůvěřuje autu jako předtím, to úplně stačí na to, aby byl i jeho výkon slabší. Kromě toho RB zkouší a dělá změny, můžou někdy sedět Checovi víc. Upřímně řečeno jsem si myslela, že na tom bude dnes líp, nicméně zatím má pořád dost velký náskok.

4 Likes

Jakože dnes udělal o 5 bodů vic než Norris, tak je v boji o titul a včera nebyl?

Verstappen popřel porušení pravidel:

Neprojel jsem pod virtuálním bezpečnostním vozem, řekl Sky. Překročili jsme čáru, závod skončil.

:eyes:

1 Like

Stena sa nepribližuje, Sainz mal priestor, ako aj Checo, skôr sa zdá, že sa stretli navzájom ale vyzeralo to dosť tak, akoby Sainz išiel stále mierne doľava, čiže asi racing incident s väčšou vinou na sainzovej strane. Celý čas bol Checo ako-tak pozdĺž neho, tj ako vravieval Alonso “all the time you have to leave the space!!” :smiley: :slight_smile:

3 Likes

Hezký komentář. Trochu se už budu opakovat, ale podle mě si Max zavařil, když udělal nějaké změny v nastavení po Q2 a vymstilo se mu to už v Q3. Bohužel se to asi přeneslo i do závodu.

Ale ať to není jen o nastavení, Max totiž záhy rezignoval. Ještě po startu jsem byl trochu optimistický, ale když ztrácel na Sainze cca 2 sekundy a pak se zasekl za Norrisem na opotřebenější směsi, zatímco Sainz Norrise v této konstelaci zdolal…

Odevzdaný výkon.

Uz sa necudujem, ze HR je maximum, ty si proste yebnuty a nemozes za to, taky si sa narodil. :slight_smile:

Daj citat, kde som to pisal. (diskusia skoncila)

Je mi ta luto, byt takto zakomplexovany kvoli sportu, to uz je horsie ako byt gambler. :clown_face:

Ja som si to az dnes uvedomil, ze ten bodovy rozdiel je taky maly. Preto som to napisal. Doteraz sa o Leclercovi ako o kandidatovi na titul moc nehovorilo.

Myslím, že kdyby Norris měl DNF, a Lec vyhrál, tak by byl před ním. :slight_smile:

Ferrari mělo rychlý vůz na začátku sezóny, byli 2 nej.
Na to se dost zapomnělo.

Keby som mal hadat, tak poviem, ze Verstappenovi celkovo nevyhovuje atmosfera v time. Uz niekolko vikendov prizvukuje, ze je potrebne urobit iste zmeny. Red Bull ako keby to nebralo, skor posobia dojmom, ze titul mju tak ci tak isty a Verstappen to nejako uhra. Do toho sa rozpadaju fungujucs struktury (vid Neweyho odchod a boj Marko-Horner) a Verstappena to podla mna nebavi. On sam je pretekar na 200% a ked jeho tim tych 200% neprinasa a miesto toho riesi ine veci, tak ho to podla mna mimoriadne hneva. Ale to je len taky moj odhad.

4 Likes

Nico Hulkenberg, Pierre Gasly, Esteban Ocon and Max Verstappen are summoned to the stewards for an alleged Virtual Safety Car infringement.

This hearing will take place at 18:15 local time.

Takže se nic nestane? :thinking:

2 Likes

To by byl skandál :triumph:

Pokud to bylo po projetí cílem, tak tipuju na nějaké ty peníze a zdvižený prstík :slight_smile: .

Tak McLaren by na to měl taky trochu tlačit.
Že to bylo nebezpečné, atd… Vytřískat z toho víc bodů.

Akorát oni mají máslo na hlavě se svým zadním křídlem, takže v tom asi šťourat nebudou. :smiley:

Ano Ferrari sa trochu stratilo v strede sezony. Teraz uz ale druhy vikend po sebe vyzeraju celkom schopne, tak ak sa ten trend potvrdi, mohol by Leclerc nieco “urvat.”
Na druhej strane, ak si teraz Leclerc a Norris navzajom budu brat body, tak to bude s dostihnutim Verstappena celom tazke.
Plus, Baku a Monza su celkom specificke trate, uvidime, ako sa Ferrari bude darit inde.

Ham si dobrovolně zkratil trať v AD21?

Může se to rychle ztenčovat. Viděli jsme dnes, vlastně předbíhací bezradnost.
A to byla ještě dobrá trať pro RB: Teď přijde Singapur, kde byli špatní i v totální dominanci.

Teď budou poslední upgrady. Ty rozhodnout. Zatímco RB musí vůz opravovat, McL ho může posouvat.

Leclerc by mohl těžit z toho, když si budou brát body Norris a Piastri :slight_smile: . Jinak je zatím Ferrari za McLarenem, i když se zlepšili, ten rozdíl tam pořád je.

Inak sranda, že to reportoval Lando , že Max po pretekoch predbiehal aby zagratuloval jazdcom.