Chudák max im gratuluje a oni ho nahlásia x.com
No tak tu píšeš, jak FIA jde tvrdě po RBR, je mi jasný, že 2010 si F1 nesledoval, tak píšeš záměrně nesmysly
Ale asi není, to je na protest tohle
Why? Však ta tolerance se řešila 2021 potom co RBR si stěžoval na zadní křídlo Mercedesu
Tak to by bylo vážně drsný ! Myslela jsem, že předjížděl po tom druhém pitstopu.
Jako to už si mohl nechat Mercedes to super křídlo z Brazílie 2021
Ale toto je viditelný dôkaz to ani není, že niečo tajné. Však to je vidieť. DSQ za to nemôžu lebo nemajú to ako odmerať, ale je to viditelne otvorené DRS.
Až na to podle mě příkré hodnocení Sergia Pereze souhlas.
Ohledně nehody mezi ním a Sainzem jsem se už vyjádřil výše a celkově si myslím, že jel velmi slušný závod. Obvykle tu Checa zkritizujeme, ale tentokrát to podle mého jde za Sainzem.
Ta rychlost na rovinkách najednou u McLarenu není náhodná
Doslova LEC sa z DRS nemohol dostať na úroveň PIA, takže ten si vždy logicky pokryl vnútro a na druhej rovinke sa ani nepriblížil.
Rohy vrchního elementu se zvědají, rozšiřuje se jim mezera.
Od McLarenu to je jasný podvod.
Chora hlava. Pred zakrutou to bolo 6 desatin, po tom skrateni to boli 3 desatiny a hned ako sa zaradil za neho tak ubral a rozostup okamzite vyskocil na vyse 8 deastin. Tak ake znizenie straty a ziskanie casu k dobru ty geno?
No keď to nešlo v preteku, tak aspoň pod VSC
A teraz také isté videá daj z monopostu Ferrari, Redbullu atď .
a FIA povedala, že nebude s tým nič robiť a Ferrari + RB na to. DObre a do COTY nesú vlastné flexy wings. To F1 ostane fraška
To je viacmenej isté.
Pre normalnych k0k0t. Ale viem, ze sa s nim bavite, lebo fandi Alonsovi a neznasa Maxa a to mate spolocne. Inak aj vy by ste mali o nom inu mienku.
Od Coty přijde zákaz