LIVE: Veľká cena Austrálie | Magazín F1 - F1online.sk

Tiez som dufal vo vacsiu dramu, za Verstappenom sa o druhe miesto zvycajne bojuje podstatne viac. A ked raz za uhorsky rok Verstappen odstupi, stafetu kruzica prevezme Sainz. Ale teda z jeho strany zatial skvely vykon, nuda ide skor na vrub cajoveho Leclerca. Zda sa, ze ten prostrednik, ktory Ferrari Sainzovi ukazalo najatim Hamiltona, je pre neho ten spravny typ motivacie.

2 Likes

Gombíky. Gombíky. Gombíky

Jasne ze nebude. Polka ludi si tu hoviet a poprdkavat, aka to bola super Velka cena, lebo nevyhral Verstappen. Co na tom, ze o vitaztvo sa aj tak nebojuje :smile:

1 Like

Vacsiu dramu? Vecny vitaz Kral Max I z Holandska je out, uz to samo o sebe je najvacsia drama, aku F1 zazila od Australie 2022.

1 Like

Leclerc je od druhého treningu stratený

4 Likes

A este k tomu aj double Ferrari.

Ne to neni whataboutismus. Ty si tonpostavil na tom, že když jel na hardech první stint, tak mohl udržet top 3. Tak se stejnou logikou můžeš aplikovat ostatní co startovali na hardech ne? Když do toho nezapojuješ vykonnost monopostu. Ano, píšu, že AM je 5 nejrychlejší monopost, dva piloti vypadali, ale Mercedes s Russellem je treba co? A docvaknuti zpatky Pereze

pisem o alonsovi tak sa drz topicu ak chces diskutovat

Co tobjebza whataboutismus? Ostatní neexistujou? :grinning:

S tou skorou druhou zastavku pre neho moze byt posledny stint este velmi neprijemny.

dik za diskusiu.

Lepší otazka je, proč jednička Ferrari nestíhá pilotovi, co se musel poroucet a pred dvouma tydnama mel operaci slepaku

Dík za opinion: startoval na hardech, měl udržet 3 místo.

Norris ma momentalne skvele tempo.

Může pokazit double Ferrari, jinak Piastri opravdu musi zparacovat na race pace

presne tak, porovnavat hulka s jeho pociatocnym trafficom a tyre deg s alonsom ktory mal chvilu druhe miesto je dobry ulet :smiley:

nepriznas nikdy, ze alonso mal resp okej stale dneska ma este na viac, je to len o aute zrazu :smiley: podla mna by kludne mohol brat dneska aj podium

Pérez zatím nic moc.

Dnes mal Piastri podla mna aj horsiu strategiu, na konci stintu mal uz ovela horsie pneumatiky ako Norris.

Dnes ju ma celkom dobru, drzal sa v druhom stinte ovela lepsie, ako Leclerc. Len spravil chybu.

Tak sorry, že se opírám o data a ne pocity. Když je AM 0.4-0.6s pomalejší od Ferrari i McL, tak fakt nevím, jak měl dát pódium. Ale ty jsi tu očividně inženýr :grinning: