nn ja nepotrebujem mat za kazdych okolnosti pravdu, len som napisal co si myslim ja, tvoje argumenty na vyvratenie mojho nazoru su zatial slabe, tak to nechajme tak, nepresvedcis ma
To je jedna věc, ale ta chyba byla zbytečná a zase si to podkopal
To musis ferdovi povedat, on tvrdi ze ked max nejazdi tak perezovi zrazu zacne ísť auto… Je to szrasne vidieť ako Čeko utoci na víťazstvo uz 25 kôl som zvedavy ci napíše nieco k tomu
Chyba bola zbytocna, to je pravda.
Pod ,zatim" myslis tieto preteky, alebo jeho doterajsie posobenie v Red Bulle?
Já nemusím mít vždy pravdu a přesvedčovat tě. Já nejsem ten, co kouká nanobrazovku a neřeší okolnosti
Ale teraz velmi pekny manever od Piastriho.
V Australii sa to zvykne stat.
Ale pre Mercedes je to teda bolestive. Nie ze Red Bull, ale aj Mclaren (o Ferrari ani nehovoriac) je v uplne inej lige. Mercedes je skor regulerny stred pola, nez vyzyvatel na cele.
A do toho este Hamiltonovi zdochne motor, cize ani spolahlive to auto nie je.
Letos zatím jezdil slušně, ale teď by měl být už vepředu - Max už by ve stejné situaci pravděpodobně byl.
Vsak aj minuly rok prve dva preteky jazdil slusne, vobec ma neprekvapuje, ze teraz nie je vpredu.
Uvidíme či tie tri kolá na tých hardoch budú az tak markantny rozdiel, aby to stačilo na tie štyri sekundy
@don.pindulanda nwmohla sa tam Maxovi dostat nejaka igelitka alebo cosi? jak davali teraz opakovacku sainzov manever nanho tak to tam dost lietalo
Alonso ist the team leader
tvl Norris do toho skocil po hlave, jazdi najrychlejsie kola akoby nic
Ale teda myslim si, ze Hamilton ma vydareny den za sebou. Pozera si preteky, vidi Ferrari na prvych dvoch prieckach, Russella trmacat sa v strede pola a tesi sa, ze v poslednych mesiacoch spravil skvele karierne rozhodnutie.
Rezia sa celkom vyziva v tom, stale znova a znova ukazovat odstupenie Verstappena. Pekne zo vsetkych uhlov, aby ukojili potreby plebsu.
Ferrari sa mozno rozhodlo pre nespravneho jazdca carlos zatial ide
To bolo to co vravel zw stratil auto v tej opakovacke a nasledne ho sainz strihol a to bolo ta brzda podla mna… Ktovie co a ci chytil nieco, je pravda ze to tam poletovalo, len… uvidime na statement neskôr
Taky jsem si všimla, ale že by to zafungovalo tak rychle?