Nejsem silná v AJ, ale nebyl to komentář k RB, když se kolem něj přehnal Pérez?
Bol ano. Si expertka uz
Urcite, nikto pricetny by Mecedes neoznacil za rocketship.
Jel opačnou strategii, než zbytek top 10
Píšu vzhledem k vykonnosti monopostu a strategii
A to meni nieco na tom, ze mal stastie s VSC?
ostatni to tiez nemaju o nic lahsie, alonso dneska urcite ma na viac
Jasne ze vsetko to mení… Bodka
Jn mění, kdyby jel medium, tak je to VSC k prdu, měl pain na startu, hlavně s Hamem se softama, když měl hardy
Podle čeho soudíš, že má navíc?
na to, ze startoval na hardoch tak si to druhe resp tretie miesto mohol este udrzat
??? Jakože od teď se nedíváme na vykonnost monopostu, ale jen na strategii?
Joj tak by som si pozrel ferrari bitku o win. ale saniz ide lepšie ako všetci. Bude to win ak sa nic nedoyebe a myslim ze si to zaslúži… Som len zvedavý ci toto nebude oznacovane ako nuda ked si tam kruzi sam
tvl pises, ze auto ma na 7-9 miesto, alonso je momentalne 6ty pricom su dvaja piloti out, a pises tu nanho ody, akoze ked doruci to, na co statisticky ma tak je ospevovany tebou, ked pisem, ze ma na viac, tak uz ho zas obranujes
whatever, mas pravdu, neskutocny vykon s midfield autom pri prognozach 7-9 miesto
cervena nuda nevadi predsa
Este si si nezvykol? Jeho auto je shit, to len Alonso ako vzdy podava nadlusky vykon, dokonca je aj jeho zasluha, ze mal haluz na VSC
Jasný ježku, tak Hulk, když startoval na hardech, tak mohl udržet top 5, výborná logika😀
Prosim ta yeb nato. No naco si sa zase dostal do toho? Vidis ze tu je modla najlepšie na tom ako len moze byt a ze nemal stastie ale bla bla bla…
co to je za whataboutism s hulkom:? bud kontruj na to co pisem alebo to nechaj tak, kazdy ma iny pohlad na vec
Preco je Ricciardo posledny?