Ten už ho zná a neřeší to.
Ale OK, nikdo netvrdí, že Max je ta nejpříjemnější bytost pod sluncem. Je to takový kaktus, ten Max.
Ten už ho zná a neřeší to.
Ale OK, nikdo netvrdí, že Max je ta nejpříjemnější bytost pod sluncem. Je to takový kaktus, ten Max.
Jojo kluci Versteppanovci dělají pohodovou atmosféru letos
Tak zrovna Max je v normě. Jose nechám bokem.
A pokud jde o temperament, zrovna u fanoušků Fernanda Alonsa bych čekal, že negativní emoce je nerozhodí. V Alpine si uměl Fernando kopnout/třísknout do zdi. A v roce 2017 vyrobil díru v stěně svého apartmá v Singapuru, jak sám přiznal.
Neudělal tu díru v motorhomu přímo na okruhu?
Možná, přesně si to už nevybavím…
Možná to bylo už v garážích. Je to jedno, ale skutek rozvážného chování Alonsa byl naplněn.
Myslím, že to nejde moc porovnávat - v jaké situaci se nacházel, a s jakými vozy měl Alonso tu čest vs. to co dostává od RB Verstappen a jak reaguje na potíže…mě hlavně zaráží ta neadekvátnost a to jakým zpusobem reaguje na potíže v dominantní voze…
Jak jsem napsal výše, cholerik bude mít jinou reakční křivku než flegmatik nebo sangvinik. Nevyvozoval bych z toho přehnané závěry. Odventiluje si to a pak je klidný.
Kimiho reakci v Kanadě 2008 poté, co ho v boxech na výjezdu při červeném světle sestřelil Lewis Hamilton, nepřekoná nikdo - to byla referenční ukázka severského klidu. V porovnání s tím jsou všichni ostatní čistí cholerici.
Na trochu jinou notu, v šampionátu máme poměrně vyrovnané skóre na čele. První tři v rozpětí pěti bodů.
Odstoupení v této fázi bolí.
Neabsentovat Carlos Sainz v minulém závodě, dost možná by byl na čele on.
Divte se, že Max nebyl spokojený.
Ti to vysvětlil, prostě cholerik může
A který zákon mu to zakazuje? Je to jen běžné gesto, ne vraždění v Gaze.
Já snad tvrdím že to je jako vraždění v Gaze? To se snad nedá brát ani jako špatný vtip takový porovnání.
To není srovnání, ale hyperbola.
Tak víš co, mně emoce nevadí, ale nějak se do toho musím umět vžít a pochopit je. Tady je nechápu ani trochu a už vubec ne v téhle formě, co jsem viděli… no škoda, že neslyšeli, možná to byla nakonec fajn vyměna nazorů.
A co jsem konkrétně napsal, že jsi potřeboval takovou nevhodnou hyperbolu?
Ale zrovna ty jsi vlastně psal k Alonsovi, když přestupoval do Astonu, že si tam bude chladit žáhu na nevinných inženýrech, kteří nevědí a za nic nemužou.
Tak to teda dělá Verstappen, zdá se.
V rodinném okruhu máme své bručouny (asi jako každý) a neskáčeme kvůli nim z okna.
Někdy stačí jen mávnout rukou.
BTW, Fernando a Max jsou friends + podobná (samozřejmě ne absolutně) krevní skupina, ne?
BTW2, bylo to míněno jinak. Fernando si v minulosti rád stěžoval, že nedostal auto jako soupeři. Dělal to veřejně a přes média. A to Max - aspoň zatím - opravdu nedělá.
No ještě aby si stěžoval, že nedostal auto jako soupeři.
Jo, dělal to tak často a rád, že ho Luca musel pozvat na rozhovor a vysvětlit mu, že v smlouvě má za ty miliony, co bere, povinnost reprezentovat značku.
Tady je Max pořád někde úplně jinde.
Jakkoli rád uznám, že na adresu AM se v normě drží i Fernando.