LIVE: Veľká cena Austrálie | Magazín F1 - F1online.sk

Ten už ho zná a neřeší to. :wink:

Ale OK, nikdo netvrdí, že Max je ta nejpříjemnější bytost pod sluncem. Je to takový kaktus, ten Max. :cactus:

Jojo kluci Versteppanovci dělají pohodovou atmosféru letos :slight_smile:

2 Likes

Tak zrovna Max je v normě. Jose nechám bokem.

A pokud jde o temperament, zrovna u fanoušků Fernanda Alonsa bych čekal, že negativní emoce je nerozhodí. V Alpine si uměl Fernando kopnout/třísknout do zdi. A v roce 2017 vyrobil díru v stěně svého apartmá v Singapuru, jak sám přiznal. :rage:

Neudělal tu díru v motorhomu přímo na okruhu?

1 Like

Možná, přesně si to už nevybavím… :wink:

Možná to bylo už v garážích. Je to jedno, ale skutek rozvážného chování Alonsa byl naplněn. :grin:

Myslím, že to nejde moc porovnávat - v jaké situaci se nacházel, a s jakými vozy měl Alonso tu čest vs. to co dostává od RB Verstappen a jak reaguje na potíže…mě hlavně zaráží ta neadekvátnost a to jakým zpusobem reaguje na potíže v dominantní voze…

2 Likes

Jak jsem napsal výše, cholerik bude mít jinou reakční křivku než flegmatik nebo sangvinik. Nevyvozoval bych z toho přehnané závěry. Odventiluje si to a pak je klidný.

Kimiho reakci v Kanadě 2008 poté, co ho v boxech na výjezdu při červeném světle sestřelil Lewis Hamilton, nepřekoná nikdo - to byla referenční ukázka severského klidu. V porovnání s tím jsou všichni ostatní čistí cholerici.

4 Likes

Na trochu jinou notu, v šampionátu máme poměrně vyrovnané skóre na čele. První tři v rozpětí pěti bodů.

Odstoupení v této fázi bolí.

Neabsentovat Carlos Sainz v minulém závodě, dost možná by byl na čele on.

Divte se, že Max nebyl spokojený.

Ti to vysvětlil, prostě cholerik může :smile:

2 Likes

A který zákon mu to zakazuje? Je to jen běžné gesto, ne vraždění v Gaze.

Já snad tvrdím že to je jako vraždění v Gaze? :face_with_hand_over_mouth: To se snad nedá brát ani jako špatný vtip takový porovnání.

1 Like

To není srovnání, ale hyperbola.

Tak víš co, mně emoce nevadí, ale nějak se do toho musím umět vžít a pochopit je. Tady je nechápu ani trochu a už vubec ne v téhle formě, co jsem viděli… no škoda, že neslyšeli, možná to byla nakonec fajn vyměna nazorů.

A co jsem konkrétně napsal, že jsi potřeboval takovou nevhodnou hyperbolu?

Ale zrovna ty jsi vlastně psal k Alonsovi, když přestupoval do Astonu, že si tam bude chladit žáhu na nevinných inženýrech, kteří nevědí a za nic nemužou. :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Tak to teda dělá Verstappen, zdá se. :smiley:

2 Likes

V rodinném okruhu máme své bručouny (asi jako každý) a neskáčeme kvůli nim z okna.

Někdy stačí jen mávnout rukou.

BTW, Fernando a Max jsou friends + podobná (samozřejmě ne absolutně) krevní skupina, ne?

BTW2, bylo to míněno jinak. Fernando si v minulosti rád stěžoval, že nedostal auto jako soupeři. Dělal to veřejně a přes média. A to Max - aspoň zatím - opravdu nedělá.

No ještě aby si stěžoval, že nedostal auto jako soupeři. :sweat_smile:

1 Like

4 Likes

Jo, dělal to tak často a rád, že ho Luca musel pozvat na rozhovor a vysvětlit mu, že v smlouvě má za ty miliony, co bere, povinnost reprezentovat značku.

Tady je Max pořád někde úplně jinde.

Jakkoli rád uznám, že na adresu AM se v normě drží i Fernando.

1 Like