Nice picture.
Latte boy je teda Russell? Bol som v tom, že interne tak nazývaš Hama.
To má být vtip nebo si hraješ na ztrátu paměti?
Co se týče emocí, tak to moc dobře chápu, ke sportu to patří. Rozdíl je ten, jestli pak jdeš udelat díru do zdi z frustrace, nebo jestli řveš na někoho, kdo za to nemůže. Notabene je dobrý vnímat v kontextu celou sezonu. Jestli jsi na dne tabulky vykonnosti a máš možnost podia a přijdeš o ní ne vlastní chybou, tak je to sakra rozdil oproti tomu, kde sedíš v dominantním autě a vyhravas co se dá až na minimum výjimek
Jinak buď tak laskav a tvoje hyperboli s politickym podtextem o “vraždění v Gaze” sem netahej, to je téma opravdu složité a ne jednoznačné, jak právě někteří svým tvrzením o vraždění chtějí dělat.
Pokud samozřejmě teda víš o problematice, která se táhne od 476 před naším letopočtem do teď. To už bych pak nechapal vůbec, takovy komentář
zase sa nehrajme na to, ze si tu diskutujeme IBA vtedy ak vieme o teme 100%
Ne, na tonsintu nikdo nehraje, ale neviděl jsem tu zahrnutí hypervoli F1 k "vraždění ". A co víc, tak samotný statment o vraždění je mimo, nemyslíš?
nesom na toto dobra vzorka, moje hranice su dost posunute za beznou krivkou
Ok, prostě tyhle temata, kdy je zapojení zabíjení lidí bych sem nevtahoval
Hogr si zase zahrál na politického kádrováka. Stay calm.
Nauč se alespoň reagovat přímo. Co kopl sis, protože neumíš argumentovat? Já si tu narozdíl od tebe na nic nehraju a už vůbec by mne nenapadlo zapojovat do tématu F1 téma, kde jde o zabíjení lidí, ale znovu si prokázal, že prostě máš uhlazene slova, ale obsahově to buď kulhá nebo je to mimo.
Už jsem tu od tebe četl spoustu politických agitek, ale že vytáhneš Gazu, tak to jsem fakt nečekal.
Ještě tě poprosím, buď chlap a reaguj přímo a nekopej, jak malej kluk, dík.
Ty tu vytahuješ politická témata a pak se divíš když ti je někdo omlátí o hlavu Byla to nevhodná blbost a ty to víš.
Stay calm, hoši. I se svým zavilým konformismem, vy dva.
Opravdu se nezmůžeš na víc? Čekal jsem od tebe něco lepšího, než placnutí tématu mimo a pak kopnutí a vyhybání se.
To stay calm je od tebe vtipný, když sám se tím neřídíš
To jsou občas přirovnání, že nevíš odkud to přišlo…“zabíjení v Gaze”.
Zrpvna @Bretnix tu jel agitku, proč by USA mělo dělat “soudce” skrz válku na Ukrajině. Nevím no, tak třeba se příště dozvíme, jak Taiwan by měl být pod Čínou
Vyjímečně máš pro jednou pravdu.
Nie nie, Latteboy je Russel lebo v DTS si v jednej epizode vypýtal lattečko a Rocektpoweredmohawk ho na základe tohto začal volať (nebol prvý ale pokračoval v trende ), ale volá ho aj Osama Bin Russel. Hamilton je Hamilton pre mňa, ale stretol som sa už aj s tým že ho volajú čokoládový princ, crymilton atď, atď, atď. Charles a Carlos sú zas Karol a Karol pre mňa. Tých prezývok je na rozdávanie.
USA vs RUS studena valka nikdy neskoncila, vidime ze Reagan s Gorbacovem to na konci 80tek jaksi nedotahli do konce