LIVE: Veľká cena Austrálie | Magazín F1 - F1online.sk

Ferda sleduje vzestup Alpine v čele s Gaslym.

2 Likes

Dodíváno až teď - posílám pozdrav a projev úcty všem, kteří si kvůli závodu přivstali a vstávali asi dvě hodiny po tom, co jsem šel spát. :wink: :grin:

A jinak k závodu - asi jediné, co může Maxe porazit - technika. Na to, že je to Max, mi jeho reakce přišla vcelku klidná. Škoda statistiky, ale takový je život.

Ze Sainze se stává sběratel toho, co Max nechá. :slightly_smiling_face: Každopádně výborný výkon + zaslouženě jezdec dne. V třetím stintu jsem doufal, že Charles zdramatizuje situaci, ale Carlos si to pohlídal. Gratulace Ferrari za double. Solidní byl i McLaren, byť u Piastriho závěrečné třetiny závodů už začínají být na pováženou. Naopak P5 u Sergia Péreze se moc kladně hodnotit nedá.

Při pohledu na Lewise Hamiltona v garáži (vypadal docela rezignovaně) mě napadá, že Sainz do Mercedesu je volba, o které by měl Mercedes uvažovat.

O počínání FA před havárií GR vím až teď z článku, takže úsudek si zatím dělat nebudu, registruji určitou situaci a dopad na výsledkovou listinu jako fakt. Propad Astonu proti loňské sezóně je evidentní a spokojený se svou formou nemůže být ani Mercedes. Hamilton si přestup načasoval dobře, alespoň podle současných indicií. A Vasseur jako šéf Ferrari si v této chvíli zaslouží uznání. Poznámka pod čarou: Alonso nakonec de facto nezužitkoval výhodu první zastávky pod VSC, kde ušetřil cca sedm sekund - škoda pro AM, tým to zamrzí, byť otázka života a smrti to není.

No a gratulace i Yukimu a Haasům - na jedné straně sice “lucky” points, na druhé víc asi kluci udělat nemohli. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Zavod se jel v pet rano :slight_smile: , nevim, v sedm vecer postovat kilometrovy komentar o zavode ktery byl proste nudnej, to vypada na jedno modre zlomene srdce :rofl:

1 Like

To spíš tenhle tvůj komentář je jak od de menta, sorry :slightly_smiling_face:

6 Likes

Promin tak na dva :sweat_smile:, bez toho de-menta by to neslo ko-kote?

No tak Dejve. Slušnost.

2 Likes

No tak Bobe. Slušnost.

1 Like

Bobicek cely den nebol na fore bo mal plne ruky práce 8===D (prisiel predvecerom sa vypr.diet) lebo verstappen vypadol v piatom kole a to je jeho životný úspech… Nereaguj :pinched_fingers:

No klidná, uplně nevím co to mělo znamenat potom v garaži, když se bavil s inženýrem a klepal si na čelo. Nevypadal moc příjemně Max…

2 Likes

Ale tati, on si začal :grin:

1 Like

Byl slušný a náhodou to bylo dost vtipný. :grin:
Asi i pravdivý. :grin:

1 Like

Happy nebyl, to je jasné, ale taky nevypadal, že by nejraději něco zdemoloval.

Vzhledem k jeho stylu “a nechceš jednu ubalit?” ještě dobré.

Koneckonců se bavíme o pilotovi, který svým rádiem vyvolal menší diplomatický skandál (v Mongolsku). :slightly_smiling_face:

No mě jen fascinuje jaký dokáže být i když mu RB připravuje závod co závod naprosto dokonalé auto. Přijde problém po velmi dlouhé době a…nevím no. :upside_down_face:

2 Likes

To ja ne, to on je agresor.

V jakém slova smyslu pravdivý? Kilometrový ten koment není - vezmi si metr změř si ho. Nebo si ho znovu přečti a po přečtení jako měřítko použij Hledání ztraceného času. :slightly_smiling_face: :wink: A zlomené srdce opravdu nemám. Z čeho? Že Maxovi jednou klekla technika? Hm, tak jednou za uherský rok nevyhrál.

Kdysi na tom byli šampioni hůř.

Byť je pravda, že v Austrálii má Max na spolehlivost smůlu, 2x během tří let.

@spineIesssheep Je to Max, on už jiný nebude. Myslím, že v Red Bullu už jeho temperament znají a nechají ho, ať si to odventiluje. A jinak, i když teď trochu hádám, Max působí jako klasický cholerik. Cholerici jsou dobří vůdci, umějí zorganizovat věci, ale když se něco nepodaří, prvotním impulzem je rozčilení. Nicméně ono taky zpravidla rychle odezní. Prostě jiná křivka reakce než u sangvinika (tady bych tipl Charlese) nebo flegmatika (dle mé dojmologie Lance Stroll). :wink: :slightly_smiling_face: Abych završil kolečko, Hamilton je melancholik. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ty jsi to zase zvoral, taková sprostota :man_facepalming:

2 Likes

Vám už taky drbe na hlavu všem :grin:

2 Likes

Kdybys viděl na co jsem dneska vsadil, tak nejsi daleko od pravdy. :smiley:

Hned se zase sypal, nevim co mistr sveta nechape na tom ze mu odesla brzda, reaguje jak starej autista.

2 Likes

Já bych to popsal asi jinak, jak reagoval, ale nechci být sprostý. Dejme tomu, že mi to přišlo velmi neuctivé a naprosto mimo na to v jak jinak komfortní situaci se nachází. Chudák inženýr.

1 Like