Ty už čekáš Maxe v Mercedesu?
Napísať takúto sprostosť Raz vyhrá Ferarri…Tolko šťastia ako Verstappen nemával ani Hamilton…
Neboj, ten komentar som rozhodne nemyslel vazne, len som si robil srandu. Ferrari (a najma Sainzovi) to prajem, dnes to bol top vykon a cely vikend sa ukazovali vo vybornej forme, bezohladu na vypadok Verstappena. Rozhodne zasluzene a je fajn, ze aspon jeden tim sa dokazal Red Bullu ako tak priblizit. Dufam, ze Ferrari udrzi vyvojove tempo pocas celej sezony a nerozsypu sa, ako v roku 2022.
Mclaren hezky obe auta, Perez dostal od Sainze pul minuty hmm
Latte boy má byť budúcnosťou Mercedesu ?
Dneska bolo kasne vidno 2veci…
Ten vyspely Ver hned ako vypadol po XYZ VC sa skoro rozplkakal a vraj mu nejde o stats… Uz sme videli, ze chce kazdy zavod vyhrat, keby sa prepadol to vykonostneho timu, ako je momentalne mercedes ci mcl, asi by nariekal kazdy zavod a zacali by sa znova vynarat buracky a spinava jazda.
A druha vec, Perez nema rovnaky material ako Verstapen, pretoze ten by sa dotiahol na spicu behom 10-15kol zato Perez sa nevie dostat cez 2jazdcov.
Mercedesy kedysi vedeli obaja predbiehat a lietali po trati obaja. Tu zavod co zavod vidno, ze Ver si ide v pohodicke a Perez nedokaze drzat tempo. A o Ver genialite to nebude… Len chcu nabudit dojem ze RB neni tak dominantny a preto Pereza drzia daleko… Ver vyjazdi sam pohar konstrukterov aj titul…
Každopádně děkujeme Alonsovi. Jeho manévr byl doslova jediný zapamatovatelný a řešený moment v celé nudném závodě. Děkujeme
Za to, že něco udělal jinak, byl ztrestán.
Ferrari 1-2 to je nuda no. To máš vyjímečně pravdu.
Jinak zajímavý, že fanda Ferrari napíše po 1-2 nuda.
To je to, spousta lidí jede v modu jiný vítěz= dobrý závod…já jsem teda náročnější
Já i po double Ferrari napíšu nudnej závod…protože opravdu byl nudnej
A přitom největší letošní zábava. Jsi fakt náročný.
Letos je slabá srovnávací základna
Tak když už v závodech prakticky nic jiného než kroužit či maximálně objíždět s DRS dělat nemůžeš, tak je to to co máme Nejhorší je že je to pravda, ale musíme být pozitivní, takže
Však to je ta přidaná hodnota závodění ne?
Z velký části poděkuji Pirelli.
Jejich pneu jsou bezpohlavní odpad.
Slogan “nechte je závodit” se právě změnil na “alonsa ne”
Vyhodny je koukat na highlighty, clovek se nenudi, usetri cas a zkonzumuje jen to podstatny
Já bych Alonsovi taky poděkoval, kdyby svou chybu odpykal havárii sám.
Vidíš to Ferdo, tebe zajímá jen to, aby se Alonsovi něco stalo, vůbec nesleduješ F1, kvůli závodění. Měl by ses stydět
Kdyby sis přešetl můj příspěvek pod jiným článkem a trochu se nad mým výpočtem zamyslel, tak bys sám volal po zvýšeni trestu Alonsovi.