Ty prevíte, nesnáším když jsem nevyspalej sám
Leclerc se bude muset nechat vyhodit aby zacal vyhravat, plus slepak taky neco vazi a rano se naucit na velkou, to je dalsich 200g dolu
Promin, já to fakt nedával, dostal jsem se do postele někdy kolem 1 hodiny, tak už jsem věděl, že to odpískám a pustím z F1TV zpětně - viděl jsem prvních asi 20 kol, pak jsem začal přetáčet až jsem narazil na ten incident. Ted jsem si pouštěl ještě on board Alonsa a on tam přeci dokonce hlásí, že má nějaké problémy…
Jinak tempo teda nic moc, snad to bylo opravdu způsobené nějakou ojedinělostí a neni to real tempo. V tomhle světle je 6 místo velmi dobré.
Jsi si měl doma po příchodu rovnou pustit závod F2
Tak horší už mohl být jen, kdyby ho předjel Stroll.
Jinak Sainz skvěle završil podle mě jeho nejlepší GP víkend a za zmínku teda stojí na druhé straně reakce Verstappena po odstoupení v garáži, kdy si klepal na čelo před inženýrem - takhle nějak má vypadat team building…
Haha double! Zvykejte si, od 2026 nový standard
Ale i tak, reálně závod strašná nuda
Proč 2026? Příští rok tam jde šampion.
Nevěřím, že dřív někdo RB sesadí.
I když teda dneska by to Max neměl ložený ani kdyby technika neselhala
Selhal dnes Newey v nastavení?
Nebo s prvním závodem na slunci přišly technické problémy mini-díreček?
Že by se interní problémy začaly přenášet na trať?
Tak technický problém byla brzda.
Jinak těžko říct, oni byli schopní i v super dominantní loňské sezoně totálně netrefit nastavení v Singáči.
Pořád jsou ale jasní favoriti.
Tak Peréz není zase takový vajíčko, aby ztratil skoro minutu na Ferrari. A 30s na McL.
Takže buďto špatné nastavení nebo omezený výkon kvůli spolehlivosti.
@Situs @HellHogr … Jinak to zatím matematicky vychází dobře.
To je ten můj pozitivní přístup po testech a prvních závodech.
Už vidím Eiseleho jak točí Eiskung debriefing s nadpisom Ferrari je späť,alebo úžasný výkon Ferrari,bleee,Zas len klamstvo
151515151515
Tsunoda sedmy, domaci pilot o kolo zpet
Uprednostnil som dnes nad ránom spánok a pozerám, že double Ferrari, tak super!
Sainz výborne. Ten slepák ho celé roky na trati mierne brzdil. Bez slepáku jazdí lepšie.
Do příští GP budou bez slepáků všichni .
aj na opacnom konci je jeden “vizionar” a cakam ho buduci rok v Mercedese…