LIVE: Veľká cena Austrálie | Magazín F1 - F1online.sk

Ty prevíte, nesnáším když jsem nevyspalej sám :zipper_mouth_face:

2 Likes

Leclerc se bude muset nechat vyhodit aby zacal vyhravat, plus slepak taky neco vazi a rano se naucit na velkou, to je dalsich 200g dolu :sneezing_face:

Promin, já to fakt nedával, dostal jsem se do postele někdy kolem 1 hodiny, tak už jsem věděl, že to odpískám a pustím z F1TV zpětně - viděl jsem prvních asi 20 kol, pak jsem začal přetáčet až jsem narazil na ten incident. Ted jsem si pouštěl ještě on board Alonsa a on tam přeci dokonce hlásí, že má nějaké problémy…

Jinak tempo teda nic moc, snad to bylo opravdu způsobené nějakou ojedinělostí a neni to real tempo. V tomhle světle je 6 místo velmi dobré.

Jsi si měl doma po příchodu rovnou pustit závod F2 :smile:

Tak horší už mohl být jen, kdyby ho předjel Stroll.

Jinak Sainz skvěle završil podle mě jeho nejlepší GP víkend a za zmínku teda stojí na druhé straně reakce Verstappena po odstoupení v garáži, kdy si klepal na čelo před inženýrem - takhle nějak má vypadat team building… :sweat_smile:

Haha double! Zvykejte si, od 2026 nový standard :stuck_out_tongue:

Ale i tak, reálně závod strašná nuda :smiley:

1 Like

Proč 2026? Příští rok tam jde šampion.

Nevěřím, že dřív někdo RB sesadí.
I když teda dneska by to Max neměl ložený ani kdyby technika neselhala

Selhal dnes Newey v nastavení?

Nebo s prvním závodem na slunci přišly technické problémy mini-díreček? :slight_smile:

1 Like

Že by se interní problémy začaly přenášet na trať? :thinking:

Tak technický problém byla brzda.
Jinak těžko říct, oni byli schopní i v super dominantní loňské sezoně totálně netrefit nastavení v Singáči.
Pořád jsou ale jasní favoriti.

Tak Peréz není zase takový vajíčko, aby ztratil skoro minutu na Ferrari. A 30s na McL.

Takže buďto špatné nastavení nebo omezený výkon kvůli spolehlivosti.

@Situs @HellHogr … Jinak to zatím matematicky vychází dobře. :stuck_out_tongue: :smiley:
To je ten můj pozitivní přístup po testech a prvních závodech. :sunglasses:

3 Likes

Už vidím Eiseleho jak točí Eiskung debriefing s nadpisom Ferrari je späť,alebo úžasný výkon Ferrari,bleee,Zas len klamstvo

image
151515151515

Tsunoda sedmy, domaci pilot o kolo zpet :man_shrugging:t2:

Uprednostnil som dnes nad ránom spánok a pozerám, že double Ferrari, tak super! :heart:
Sainz výborne. Ten slepák ho celé roky na trati mierne brzdil. Bez slepáku jazdí lepšie. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Do příští GP budou bez slepáků všichni :smile: .

2 Likes

aj na opacnom konci je jeden “vizionar” a cakam ho buduci rok v Mercedese…