LIVE: Veľká cena Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

V realite hej, lebo to väcsinou aj tak vyhra Norris :smile: Ale tu medzi nami som sa to snazil zhodnotit nejak objektivne podla toho, komu sa preteky ako podarili. Nemôze to byt preboha kazdykrat Verstappen, aj ked z nich vsetkych zrejme je objektivne najlepsi pilot. Ale tu sa to hodnoti skôr podla toho, kto je ako aktivny, kto sa ako posunie, koho je vidiet, komu sa veci daria. Ked niekto startuje treti, v pretekoch pomaly neni vidiet, este spravi dve minichyby (nesudim, ved to dnes asi kazdy), nakoniec dokonci druhy kvôli vypadnutiu supera a je to asi tak 383726252. druhe miesto v jeho kariere, tak to nikoho nezaujima.

Medzi Hulkom, Kimim a Albonom je to dost vyrovnane, ale pre Maxa druhe miesto neni ziaden uspech a ze by ho bolo vidno cele preteky sa tiez neda povedat. Proste nuda, priemer. Na jeho pomery.

A ked uz to clovek da Russelovi, tak to moze dat rovno aj Strollovi.

Ale skoncit 3. na Mercedese a 6. na AM proste neni ziaden velky achievment. Neviditelni na trati, neurobili chybu… super, pre nich podsreny vikend, ale nijak nezaujali.

1 Like

A co som tam mal akoze kritizovat? Ved ani nevysiel mimo trat, stacilo, ze frustrati sa vystriekali v komentaroch hned a ja som sa na nich pobavil. :sweat_smile:

Ano, bol na vode mierne sirsi v jednej zakrute dosledkom coho stratil asi 1-2 sekundy a poziciu voci autu, ktore bolo v tom case o sekundu na kolo rychlejsie. Bola to chyba? Bola. Aka? Minimalna.

Jediny kto riesi len McLaren si len ty, lebo nevies prijat kritiku. Napisal som aj o Leclercovi, ze spravil hodiny aj o Hamiltonovi, ze bol uplne marny a predbiehali ho tam ako novacika. To mi ma teraz napisat @Nordotor a @Hedgehog tiez taky blabol ako pises ty, lebo som si dovolil kritizovat ich oblubeny tim za jazdecke chyby? A TR McLarenu kritizovali komplet vsetci, okrem teba.

A navyse cely den chvalim Russella, ktoreho ze vobec nemam rad, co ti @Kiks kludne potvrdi. Takze len objektivne hodnotim z mojho pohladu preteky.

Ty ju rozmazavas. Ja som ju napisal a ty si sa toho chytil. Keby Max zahodi preteky ako Piastri alebo spravi chybu taku, ze da Russellovi sancu na P2, tak kritizujem jeho (robim to pravidelne ked chybuje, no tych chyb je minimum v porovnani s Norrisom, preto to nevidis).

Jasne, vsetci rypu do teba, mam ta lutovat? Nemam co vyvracat. Postol som ti tu 2 komentare, ktore su podla mna utok na jezka.

Neboj, rozhodne nemam dovod pokracovat v komunikacii s niekym, kto o mne (nie 1x) klame, ze som jediny, o utokoch, zaryty fan Landa a podobne klamstva (ak to neodvola) a nezmysly a nevidi ani to, ze je to naozaj on, co tu najviac a najintenzivnejsie riesi kritiku timu a jazdca, ktory dnes vyhral :slight_smile:

2 Likes

Vykašli se na něj. Jos nikdy nebude chtít slušně diskutovat. Bude lhát, překrucovat a útočit. Ztrácíš jen čas a energii, závod byl dobrý, každý viděl co se dělo. Že to fanatik Jos nechce příjmout je jeho věc, nekaž si neděli, kvůli němu

5 Likes

Tu si sa vystihol.
Maxova chyba je minimalna, Landova je asi maximalna ked si ju tolko x spomenul a v RB vsetko klape a ty si nebol ten co tu najviac riesi McLaren.

Tvoje klamstva na mna si neodvolal, stacilo, maj sa.

2 Likes

Zas klames az sa ti z huby prasi (uz to musim takto napisat, lebo sa nestitis klamat).

Toto je vsetko co sa k tomu live napisalo priamo ked sa ta TR diala. Doslova nikto ju neobhajil a neviem kde tam vidis, ze ja by som to nejako najviac rozmazaval. Presne rovnako to videla Kiks aj Hogr. Potom si to asi az ty alebo niekto po pretekoch rozmazal, lebo si sa za to obul do mna (sranda, ze do Hogra nie).

Takze mame tu evidentne a preukazane klamstvo z tvojej strany.

Mercedes podal protest a uspěli.
Kimi P4. :+1:

Takže DOTD KIMIIIIIIIIIIIIIII :trophy:

6 Likes

3 Likes

Fakt ho nech, někteří uživatelé za to fakt nestojí, Jos už vůbec ne.

5 Likes

Zajímavé, takže Mercedes má nejvíc bodů jako McLaren?

2 Likes

A aka bola? Ved ani neopustil trat pre boha a prisiel kvoli tomu o poziciu voci Piastrimu, ktory bol v tom case rychlejsi o sekundu na kolo. Tak co to bolo za chybu? Fatalna? Ved to uz je smiesne ako nevies prezit toho Verstappena len preto, ze pomenujem chyby Norrisa. :joy:

Lando najskor kosil travu mimo trat a potom este spravil mensiu chybu (pravdepodobne nieco ako Verstappen), no ponukol tim Verstappenovi DRS. Ja netvrdim, ze tie chyby boli kriticke, no najma ten prvy vylet na trat bol presne to, co som vcera vravel - Norris na vode chybuje a je slabsi ako Verstappen s Russellom a presne sa to potvrdilo znova. Velmi ta to se.rie ze?

Ved opis ty chybu Verstappena a chyby Norrisa. Max bol horsi, vsak? :sweat_smile:

Ziadne klamstva som nenapisal to za prve a za druhe klames ty sam o mne, takze nemas co odomna ziadat.

Mělo by to tak být. :+1:
Jen škoda, že to tempo není stejné. :smiley:

4 Likes

No ale aspon si zistil, ze si mal na McLaren rovnaky nazor ako Jos a par prispevkov su vsetci :smiley:

3 Likes

Hele já to nečtu, pro mě je to opakující se hromada lží a překrucování. Nelíbilo se mi, že přišla komunikace k Piastrimu, aby neútočil, a když opadl, tak najednou mohli bojovat, to bylo opravdu směšné. Ale nic jiného jsem tam neřešil

2 Likes

Lando vyhrál, Kimi p4, Piastri sekal trávu.
Ještě dneska vyhraje 2x Hradec, a zjistím, že to byl jen sen.

1 Like

Uznej, že Piastri to nevzdal a alespoň ty 2 body vytáhl. Vzhledem k té situace, ve které byl, tak to bylo dobré takhle to zachránit

1 Like

Klamarik. Vsetci, kto sa k tomu vyjadrili, tak mali rovnaky nazor ako ja. S vynimkou teba. Krasne si tu drukujes s hviezdou fora, to si teda dopadol. :sweat_smile:

1 Like