A predsa má titul vidíš, to je potom teda hanba pre ostatných, že ich porazil niekto kto nevie štartovať.
To je aj moja taktika. 
Dakujem pekne

Podla mna by sa dnesnym dnom vazenie a meranie malo presunut do vylucnej kompetencie Dr. Helmuta Marka.
Ano, potom vypol socialne media aby ignoroval hejterov ako ty, dostal par rád od Vettela a hned sa posunul na dalsi level 
Uvidíme, čo bude ďalšiu sezónu, ale dúfam, že sa už nejako postavia na nohy, lebo Charles tam fakt stráca čas, ale chápem, aj keby tam ostal a nič nevyhral, keď robí to, čo ho baví, v tíme jeho snov, tak sa to dá pochopiť…

Tak keď má auto. Takéto tituli sú nuda. Alebo není sú, keby to ide na Maxa 2023. Proste kde sú doby 2017,18 alebo ešte Vettel 2010,12. Proste nádherné bitky.
Chlapče, chce to tu hrát trochu důstojněji.
Pojďme Norrissovi sportovně pogratulovat. 

Leclerc si rozhodně zaslouží auto na titul. A rozhodně má všechny předpoklady na to, aby o ten titul bojovat a třeba ho i získal. Do F1 vstoupil jako velký talent a prosadil se mimořádným způsobem. Přeceňovat jednu Francii, jak to dělají někteří výše, je mimo.
2017 a 2018 byly parádní sezóny. A 2012 bezkonkurenční.
Však toto som si už robil srandu. Ja som už hore gratuloval. A trošku treba provokovať.
Ale je pravda že u Norrise předjetí mimo trať bylo, 5s mu dát měli, byť by to nic nezměnilo. Možná jen větší drama.
Mozna mam tuseni, jak by mereni dopadlo…
A popri tom, ze je majster sveta, si Lando moze povedat aj to, ze svoj prvy titul ziskal v suboji s Maxom. Co je o dost zvucnejsie, ako napriklad Massa.
Landove slzy stastia a zdielanie radosti s rodinou su velmi pekne zabery.
Aj Oscarova gratulacia Landovej rodine bola sympaticka

Tak snad si pogratulujeme taky navzájem ne
? Strašný nervy, teď už je ze mě fakt stařena…
Hamilton dostal DSQ z 2008?
Asi tolko k tej kvalite “meme” 
Tak dokonáno dokonale. McLaren konečně double má oba tituly navic anglický tým s anglickým jezdcem.
Alonso přidal další ostudný vykon a završil další ostudnou sezónu, snad jich bude ještě několik.
Konečně od roku 2009 máma zase mistra světa se sympatickou tváří.