LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak v prvom rade to najpodstatnejsie - velka gratulacia Norrisovi k prvemu titulu. Je zasluzeny majster sveta a to nie iba za tento rok, ale aj za jeho odhodlanie a doveru ktoru vlozil do Mclarenu. Upisal sa im na dlhe roky v case, ked bojovali o Q2 a Q3 a spolu vybudovali majstrovsky tim. Norrisa osobne rad nemam, ale o to viac sa tesim a fanusikovsky gratulujem @Evap , ktora tu roky obohacuje diskusie asi najnormalnejsimi prispevkami spomedzi vsetkych diskutujucich. Tesim sa spolu s nou:)
Dakujem Maxovi, ze ten boj urobil taky napinavy a som rad aj za to, ako to dnes prebehlo. Ziadne trapne hry ani finty, Max usiel v dialke, dal do toho 200% a ukazal nadherny vykon. Prehral a prehral so ctou. A ja ako jeho fanusik dufam, ze zoberiem jeho porazku minimalne s podobnou ctou. Aj preto si myslim, ze akekolvek diskusie o nejakom treste pre Norrisa alebo zarezani Piastriho alebo nezasluzenosti titulu v dosledku lepsieho auta, su tymto momentom bezpredmetne a uplne mimo misu. Treba sa sklonit pred Landovym vykonom, ako uz bolo povedane, zasluhuje rovnaku uctu ako kazdy iny majster sveta a za mna klobuk dole :blush:
Po vzore Ferraristov zakoncujem moje hodnotenie tym, ze dalsi rok urcite uz bude Maxov.

P.S.: vykon dna a najvacsia extratrieda dnes (neironicky) samozrejme Alonso, ktory ten srot doviezol na nadhernych bodoch, hoci sa mal prepadnut poradim. Tu pochvalu dlzim nasmu trojlistku, nech zakoncime sezonu na dobrej note. :innocent:

14 Likes

@Evap @landofan gratulace k titulu. :+1: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy: :trophy: :champagne: :champagne: :champagne: :champagne:

9 Likes

Je v štartovom poli niekto iný ako Leclerc kto si viac zaslúži nejaký titul? No tak … už musí prísť čas pre Leclerca hoc aj mimo ferrari ako sorry, ale keď tí trapáci už nepostavia víťazný monopost, tak ma porazí.

Velká gratulace landovi k zaslouženému titulu.
Snad mu zůstalo v nádrži dost paliva na donaty.

1 Like

tak mclaren si uz na to v tych poslednych 2 pretekoch daval pozor a radsej nastavil auto vyssie

a jedno zaiskrenie aj ked vacsie tie titanove plochy az tak neosucha, ale samozrejme iste to bude az po oficialnej kontrole

1 Like

Norris je najslabsi majster sveta od cias Hamiltona, Legenda Max zase ukazal ze je neporazitelny.

Všem děkuji, pořád vydýchávám… Od 45. kola jsem utírala nádobí a tak :smile: .

12 Likes

… to je možný, ale má to doma :smiley:

1 Like

Ja by som si to užil aj keby vyhrali zvyšní dvaja, som rád za dobrú sezónu. Z ktorej však vyplýva ponaučenie, ze dvoch vyrovnanych jazdcov chces len dovtedy kym nebojujes o titul :smiley:

6 Likes

No čo už Max ale skvelá druhá polovica sezóny ale tak gratulácie Norrisovi zaslúžil si to.

1 Like

Ale nie celú sezónu. Na tlak si Lec určite zvikne ak bude v boji o titul dlhšie ako pár mesiacov.

Ale nakonec to zvládli. Kdyby nechali titul Maxovi, tak by to byl docela malér s autem jaké mají.

4 Likes

Uz se vazilo a merilo??

No zůstat tehdy Sainz u McLarenu, tak měl titul asi v Las Vegas :smiley: No jo, nachytal se s Ferrari :smile:

1 Like

Lando nevedel do polovice tejto sezóny ani odštartovať.

Všichni chtějí jezdit za Ferrari.
Příští rok je náš! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hodnotenie rozhovoru po výhre WDC. Max to zvládal lepšie v 2021.

No vidis, zatial vsetci pekne gratuluju, takze aj toto forum vie prekvapit.

1 Like

Ved prave, bola to len polka sezony kde bol tlak len taky “ok”. Ked ukaze mentalnu odolnost ako Verstappen, Hamilton, Vettel alebo Norris, potom sa mozme bavit kto je lepsi :slight_smile:

Lapač talentů co zapláčou :smile:

1 Like