Tak v prvom rade to najpodstatnejsie - velka gratulacia Norrisovi k prvemu titulu. Je zasluzeny majster sveta a to nie iba za tento rok, ale aj za jeho odhodlanie a doveru ktoru vlozil do Mclarenu. Upisal sa im na dlhe roky v case, ked bojovali o Q2 a Q3 a spolu vybudovali majstrovsky tim. Norrisa osobne rad nemam, ale o to viac sa tesim a fanusikovsky gratulujem @Evap , ktora tu roky obohacuje diskusie asi najnormalnejsimi prispevkami spomedzi vsetkych diskutujucich. Tesim sa spolu s nou:)
Dakujem Maxovi, ze ten boj urobil taky napinavy a som rad aj za to, ako to dnes prebehlo. Ziadne trapne hry ani finty, Max usiel v dialke, dal do toho 200% a ukazal nadherny vykon. Prehral a prehral so ctou. A ja ako jeho fanusik dufam, ze zoberiem jeho porazku minimalne s podobnou ctou. Aj preto si myslim, ze akekolvek diskusie o nejakom treste pre Norrisa alebo zarezani Piastriho alebo nezasluzenosti titulu v dosledku lepsieho auta, su tymto momentom bezpredmetne a uplne mimo misu. Treba sa sklonit pred Landovym vykonom, ako uz bolo povedane, zasluhuje rovnaku uctu ako kazdy iny majster sveta a za mna klobuk dole 
Po vzore Ferraristov zakoncujem moje hodnotenie tym, ze dalsi rok urcite uz bude Maxov.
P.S.: vykon dna a najvacsia extratrieda dnes (neironicky) samozrejme Alonso, ktory ten srot doviezol na nadhernych bodoch, hoci sa mal prepadnut poradim. Tu pochvalu dlzim nasmu trojlistku, nech zakoncime sezonu na dobrej note. 
.