Max mě dneska vlastně trochu zklamal, spokojil se s vítězstvím a špinavou práci nechal na Cunodovi. To je na šampiona málo, takže nic 
Nie, nie … ale mladena 
Landóóóó…
opäť som sa dočkal pilota McLarenu na vrchole…trvalo to dlho ale titul je doma…veľká gratulácia,idem streliť šampanské…
Tak vidím tu v gratuláciach aj nejaký ten Lift and Coast. 
Skôr ide o to ako sa zavedie a ako to ovplyvní už tak občas zbytočne osobné a únavné diskusie. Nebudem si ale robiť papier na škrtanie koľkokrát zaznie to o “najslabšom majstrovi” alebo opačne niečo na Maxa.
Skôr som zvedavý čo budúci rok, či sa vôbec títo borci ocitnú v súboji o titul (nie je dôvod na to úplne spoliehať ale ani nič to a priori nevylučuje) a ako to ovplyvní veci ďalej.
Mimochodom ak správne rátam, možno aj najtesnejšia výhra v prehra boji o titul? Keď to dáme na percentá bodov, asi aj áno.
Zrejme
, ten kto to robil je fanúšikom Massu
.
Hunta by som zamenil za Hama a bolo by to pekný zoznam. 
Keď si pretekár, tak musíš mať nejakú motiváciu chcieť vyhrať nejaké tituly. Ak len jazdíš pre farbu kombinézy, tak to by ma mrzelo, lebo je to len krúženie pre nič.
Tak možná stačí počkat a ten čas se rozběhne nazpátek, nechám se překvapit
.
Jako je hustý, že McLaren dokázal vyhrát, pak skoro zkrachovat a zase vyhrát.
Jinak dnes McLaren utnul 15 letou nadvládu Mercedesu a RedBullu.
az na to, ze ta legenda maxik si ten titul prehral kvoli svojim chybam a hlavne tym ked mal krv v ociak a nabural umyselne do russela tam stratil 9 bodov
a to mal este bohovske stastie, ze hlupaci komisari to neoznacili za umyselny naraz ale len za beznu nehodu, lebo by musel dostat stop na par pretekov. no nakoniec sa maxo sam priznal, ze do russella narazil umyselne
ak by takyto clovek vyhrat nasledne titul tak by to bolo riadne svinstvo
crazy ako tu leclercovi hateri miesto toho aby oslavovali titul norrisa, tak to este premenia na prizemny hate voci leclercovi
norris si titul zalsuzil bol najkonzistentnejsi zpomedzi jazdcov co mali sancu moznost bojovat o titul, gratulacia
Neříkej, že jsi místo sledování závodu celou dobu míchala čarodějné lektvary, aby to dnes Landovi vyšlo? 
Ja som si posledne kola dost uzival s vedomym, ze je z fanusikovskeho pohladu skvele, ze Max vobec bojuje o vitazstva a je v pozicii, ze mu chybaju tie dva body. Dalsiu sezonu mozno bude musiet bojovat o Q3. Celkom sa toho obavam.
Haha, medzi Verstappenom a Piastrim mi to pripomina rozhovory, ktore som mal so spoluziakmi bezprostredne pred ustnou statnicou. Nesie sa to v dobrej atmosfere.
No kdybych to uměla, tak bych to dělala, takhle jsem jenom trpěla
.
S Mclarenom by legenda Max bol majstrom uz v Budapesti.
Blýská se na lepší časy? Spíš ne 
Porovnávaš neporovnateľné na Maxa 23 ísť logicky nemohol keď mal za kolegu Oscara. Sú si ovela vyrovnanejší ako Max a Perez.
Zrovna tak můžeme říct Qimi Antonelli v Rakousku…
Ale dokonale čistou sezónu nemá nikdo, natož při současném počtu závodů. Trochu zamrzí i to Rakousko, samozřejmě, možná i hodně, ale život jde dál. Kdyby to byla ta nejhorší věc na světě, která se někomu přihodí, že prohraje v boji o titul o 2 body, svět by bylo krásné místo.
Blýská. W17 here we go! 
a tiež