LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Někdo by Zaka nenechal řídit ani cirkus, McL ho nechal řídit McL a kde jsou teď

2 Likes

S Hamíkem zůstali ti skalní fanoušci a ty jsem přece nepřímo pochválil.

Bojoval o celkově druhé místo, tak asi proto :woman_shrugging:.

1 Like

To by si nebol ty, keby si nepodporoval porusovanie pravidiel. Mimochodom, kde sa stratil Alonso?

3 Likes

ty si nepozeral velke ceny tento rok?

No jo, ale ta šance se vlastně otevřela znovu minule kvůli Landově pentli a dnes to nebylo úplně nereálné, pokud by Norris měl problém. Ale on sám víc dnes udělat nemohl.

Kde podporuju podávdění? Kam by se ztratil? zase skončil nejvyše v bodování PJ za top týmy

Však Aron měl větší mezeru při otevření DRS. Hamilton za to dostal v F1 taky DSQ.
Tak kde je problém?

1 Like

Vies ze DRS McL nebolo o “diere”, ze?

McLaren skvělý.
Norris dnes skvělý.
Hamík dnes skvělý.

Ferrari vymačkalo maximum, to jsem ani nečekal.
Dobrý to bylo. :slight_smile: :+1:

A teď mi dejte číslo na Hakkinena. Chci čísla do Eurojackpotu.

7 Likes

Prepac, ale v pravidlach je definovana velkost medzery aj pri zatvoreni, aj pri otvoreni. To si asi prehliadol, ze? Takze je to uplne to iste, akurat iny meter…

1 Like

Este aj Brown povedal ze Norris im dal dneska carry :slight_smile:

44 predviedol extrémne dokonalý výkon.

Thank you, Lewis !

3 Likes

To jim dal i Oscar v Baku.

Sláva víťazom česť porazeným :+1::+1::+1: Už je to chvalabohu za nami :crazy_face:Bola to sakra,zaujímavá sezóna plná zvratov,šťastia aj sklamamia. Ale pekná.

9 Likes

10 Likes

… a je po náladě :smile:

5 Likes

Kája se zděsil s kým bude v příštím roce jezdit.
Dnes ho porazil Sainz a příští rok to taky nebude mít jednoduché.

Gratulacia McLarenu k zisku titulu po 26 rokoch! :slight_smile:

Skoro celu sezonu to boli vzrusujuce boje, vykyvy formy aj (ne)stastia a kedze Lando porazil Charlesa a aj Oscar Carlosa, titul je za mna v spravnych rukach.

Po zavode bolo vidiet vela peknych zaberov a odzneli pekne slova (topka asi Toto Lewisovi), respekt medzi supermi, kiez by to tak vyzeralo aj tu a nie tolko zloby, ktoru tu bolo vidiet aj dnes…

Snad sa v sezone 25 dockame vyrovnanej a ferovej bitky 3-4 top timov hned od uvodu sezony :slight_smile:

11 Likes