LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ročník 2024 sa definitívne končí. Poslednou zastávkou Formuly 1 je už tradične okruh Yas Marina v Abú Zabí, na ktorom sa tento rok bude rozhodovať o víťazovi konštruktérskeho šampionátu. Odpoveď na otázku, či sa bude tešiť McLaren, alebo bude oslavovať Ferrari, sa dozvieme po 14:00 nášho času.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182989/live-velka-cena-abu-zabi-2024

Mercedes ne řichystal Hamovi speciální livery? Tak to je zklamání…

Má tam mená 150 fanúšikov.

1 Like

Preco Leclerc nesiel z boxov, nevies? Podla mna blbost startovat z 19teho miesta. Ci nemali moc co menit na nastaveniach?

Stejně tak u Hama podle mě.

Čekal jsem trochu víc no.

čo je toto :DDDD? Reálne o titule je už takmer rozhodnuté.

1 Like

A prečo sa ten ZAK pchá všade. Není náhodou Stella TP a strojca úspechu?

Poštenkrovat RB se musí. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Myslím, že je blbost brát nový motor. Nic to nezmění. Lepší ho využít na nějaké post season testování.

Ferrari ide urobiť nejakú veľkú blbosť očakávam. V čom môžu reálne riskovať?

Moja nocna mora - Piastri to zasa pusti cez mrtvoly, no Lando tentokrat neustupi a obaja vypadnu…

Nemali čo meniť a simulácie ukázali malý rozdiel v motore. Na dlhých rovinách strácal 1000 otáčok iba a v AD to nie je ani poznať. Chcejú ísť na grid lebo formačné kolo(zahriatie pneu) a idú risk, že získajú niečo na štarte pokiaľ sa dačo zomelie. Lepšie ako sa na prvý stint seknut vzadu. Ja aj tak očakávam, že Charles sa zasekne v DRS vlaku

Tifosi v to dúfajú a nič v zlom, ale pre nás by to bolo ideálne.

1 Like

Na F1TV teď Buxton říkal, že se očekává potvrzení Lawsona do RBR na 25, Peréz zůstane ambasadorem, Hadjar do Visa k Tsunodovi

Z akého dôvodu má Hamilton parkovať po pretekoch s top 3 na cieľovej rovinke a mať takéto špeciálne ceremónie?

Pochopil by som to keby končil kariéru, ale veď on len mení tím. Na rozlúčku s tímom je tu tím, ktorý ju má prichystať, nie samotná F1.

To aj Max bude mať takéto šaškárne keď odíde z RB? :sweat_smile:

6 Likes

lewis je legenda

1 Like

Nebo místo Verstappena? Ten dnes udělá Rosberga. :slight_smile:

Aby se lidi, jako ty, mohli ptát. :joy:

1 Like