Pokud se nepletu, tak Sainz jako jediný uzmul RB letos to jedno jediné vítězšví. Je to Smooth Operator.
Taky nějaké změny očekávám. Hlavně aby lidé z Renaultu nezačali hromadně prchat. To by bylo hodně zlé.
Sainz je rebel a hodně se o něm mluví, že půjde do Audi.
Leclerc je v kramflecích docela pevný a už jsem někde slyžel nějaký náznak, že by Vasseur Gaslyho chtěl. Možná to byl nějaký hejt, ale co kdyby?
Leclerc i Sainz měl tuhle sezonu svoje propady. V tom si mužou podat ruce no.
Gasly bude jistě nadale sdílet tu francouzkou idylku v Alpine s Oconem.
Gasly šance měl. Nejdřív v A, potom v B.
Místo vytváření tlaku na Pereze, začal chodit na párty a po nic moc sezóně odešel do Alpine.
Dal bych přednost jiným.
Příští rok určitě. Co bude dál si netroufám odhadovat, když ani nevím v jaké kondici Renault vyjede.
A podle současných platů jezdců se taky nedá nic vyvozovat.
Helmut Gaslyho nechtěl. Potřeboval k Emilovi ovečku, né rebela.
Na SkySports dostal Gasly za celou sezonu krásných 6/10. Ocon taky.
Můžeš dát celou tabulku pro porovnání?
Děkuji.
Je to spíš článek.
Formula 1 driver ratings: Ranking the 2023 grid, with Max Verstappen and Lando Norris among the stars | F1 News (skysports.com)
Díky, na jejích bodování je to velká bída.
Edit:
Netušil jsem, že ve SKY má prsty ČT.
U Verstappena ta 10 je vlastně asi jasná, vyhrál s obrovským rozdílem, jezdil bezchybně a nelze tam hodnotit jinak, přestože všichni víme že auto měl zcela jinde.
Pak Norris a Alonso 8.5 oba dva. Osobně bych dal Alonsa výše, takže 9. A třeba Stroll 5 a Perez 5.5?
Pokud má Stroll 5 tak Perez by měl mít tak 4? Asi ho zachranil ten uvod sezony, ale pak to byla hruza. 5.5 bych mu nedal.
Tak nějak. Dát Ricciho, který nic neodjel na stejnou úroveň jako Gaslyho není normální. A dát Yúkimu sedmičku taky né.
Takže SKY dávám na stejnou úroveň jako komisaře FIA.
Jo to asi souhlas, to mi přijde taky moc u Ricciho a Yukiho…ale je to složité když začnou nejnižším hodnocením pro Sargeanta 4.5, pak nemají s ostatníma moc kam jinam.
Počkám si na ohodnocení jezdců odborníky.
Podle Planet se taky řídit nedá.
Počkal bych si i na hodnocení od šéfů týmů
Však to jsem sem dával já včera, ježku ježku
ja som vcera plnil povinnosti ohladom pitia piva
Kdyby jen včera