raz az dvakrat mesacne mam take debriefingy ine dni mi prepina bezne
To Ferdovi udělali fakt radost
Nevím, zda najde web, kde to bude lepší.
V Power rankingu k němu byli celkem často nakloněni, v The Race možná též.
Podle mě je ale trošku rozdíl, když se to hodnotí jednotlivě po závodech a uděláš průměr (power rankings), než když to najednou vezmeš jako celek (to je asi případ tady toho článku).
Jako teoreticky by nemělo, ale víš jak to myslím.
Nemělo, ale víš, jak ten power často vypadá
Jojo, navíc mám pocit že více a více se hodnotitelé dost rozcházejí.
No právě. Jak ohodnotíš třeba pro Alonsa takový závod v mexiku, viď? Tam ani neukazují pak hodnocení mimo první 10.
Obecně, rozhodni kdo zajel lepší výkon v AbuDhabi, Alonso nebo Tzunoda? Podle mě se to téměř nedá určit, nejspíše to skončí jen na preferencích.
No je to složité. Ale stejně nevím jak tam nakonec ten průměr vlastně vytvoří (Power Rankings). Škrtaj tam třeba nejhorší/nejlepší výsledek. Nebo když má někdo technické problémy, tak co mu za to dají?
Každý má hodnotu (číslo) pro daný závod, i když zveřejňují jen první desítku. Čili průměr a je to.
Pak by mě zajimalo co dostal Alonso za Mexiko.
Nedozvíš se
Jedna známka se dává pouze v první třídě.
Letos jsme měli 22 (předmětů) 21 kantorů po vyhození Otmara. A všichni jsou to odborníci na slovo vzatí. Kdežto ve SKY své hodnocení naplácal možná pouze jeden nějaký zaujatý novinář.
Tak Gaslymu bych za letošek dal 6,5 no
Ja uz jsem dneska nedopsal, smazal asi ctyri sve komentare, to uz neco znamena
No a jak bys teda ohodnotil Gaslyho ty?
Renault si letos moc dobré hodnocení stejně nezaslouží a když k tomu připočteme Austrrálii, flambovačku a poslední tři závody kdy Gaslyho tým zařízl, tak to zas tak špatné hodnocení není.