LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Takže 15 a 17 může jet medium a 16 musí hard? :slightly_smiling_face:

Ferrari mělo 2 nejsilnější vůz v závěru sezony… opravdu nepotřebujou dělat nějaký taktiky na dlouhou ruku, když skoro ani nefungujou.

Stačilo si hlídat jen Hamiltona, který měl celý víkend problém s vozem.

1 Like

Osobně si myslím, že ta double by býval měl Mercedes i se slabším pilotem než Nico Rosberg. Proto jsem tam vložil odkaz na Valtteriho Bottase, tady hlavně v letech 2019 - 20.

2 Likes

Ok, dobře pro nás / Alonsa. Jak ho předjel po druhém přezutí myslel jsem že je konec, v tu chvíli se mu to asi zhoršilo :thinking:

2 Likes

My jsme tady tuhle debatu vedli nedávno a já jsem argumentoval podobně jako ty teď.
Mercedes byl minimálně opticky mnohem dominantnější ale nedokázal to vždycky přetavit ve výsledkovou dominanci.
Max s RB mnohem vyrovnanější výkony.

5 Likes

Ze zadu nabral Gaslyho. Žádná polehčující okolnost, jeho chyba!

2 Likes

2020 byl Mercedes dominatní, ale 2019 určitě ne, nebo ne s takovou převahou a nakonec i VB jako pilot podle mě je lepší, než Peréz a v Mercedesu to právě ukazoval

Při souboji s Alonsem ano. :grinning:
Jinak si za to může sám, to je jasný

Vowles nepotvrdil Sergeanta. Nechal to otevřené.
Možná ten Vesti?

15 a 17 boli Ricciardo s Magnussenom, to je celkom logicke, ze pojdu na medium. Nemam pocit, ze zrovna oni su superi, s ktorymi chcel Sainz dnes bojovat.

Tá diskusia už je dávno vyriešená. Bol to buď McLaren za Prosta a Sennu alebo Mercedes za Rosberga a Hamiltona. :slight_smile:

1 Like

Ale vracíme se k tomu původnímu, že 2014 až 2016 za Merc jezdili dva mistři světa, u RB ne :smiley:

A taky jsem si až teď všiml že si Alonso stěžoval že mají jednoznačně nejpomalejší auto na rovinkách. Osobně mi to přišlo tak už ve Vegas. :thinking:

Pravdu povedisc neviem ci mu to odpadlo alebo vydrzalo do konca závodu, no nedostal ziadnu vlajku ani mu to v boxoch nemenili

Právě… na stejný pneu by jim frnknul hned a za pár kol by byl za Hamiltonem… možná doslova za pár.

btw to nemá být shazování Maxe, ale uznání toho, že RB postavil jeden z nej monopostů v historii F1

Ok ok, věřím ti :smile: Odkaz není?

Ja suhlasim ze jeden z naj monopostov, ale za mna nie uplne top… V najdominantnejsom monoposte mal perez ukazat ovela viac… Ale netreba to riešiť dalej… Jop? :handshake:

Tú tam dávajú len najväčší hejteri Verstappena, ktorí si tým riešia osobný komplex z neho. :slight_smile: Každému príčetnému je jasné, že Mercedes mal za Rosberga a Hamiltona dominantnejšie auto, len jeho jazdci neboli tak dominantní a konzistentní. Rovnako tak McLaren za Prosta a Sennu.

2 Likes

jo, a to se shodneme, že Peréz má ukazovat daleko více, než ukazoval letos

1 Like

Já jsem se chtěl shodnou, ty nechceš :stuck_out_tongue: