LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale zase odvedl lepší práci dnes, než Ham a to je potřeba říct

1 Like

Inak Charles nasadil na Sainza už aj Špiónov

A co takto sa pozriet na jazdca? Daj tabilku s perezom :wink:

Alebo nechaj tak vlastne je vsetko o aute :handshake:

1 Like

Nejde napsat násobek bodů.

Jo já myslel o 100% víc než Russell. :smiley:

Mercedes vyhrával závody s brutálnějším náskokem, dalo by se říct hrubou silou. 40 sekund na třetí vůz v cíli byl běžný výsledek a to Mercedes ani nezařazoval nejvyyšší výkon motoru (v době motorových módů). Z tohoto hlediska byl, především v letech 2014-16, Mercedes dominantnější. Prokazuje to i počet “double”, de facto i pódiová bilance Valtteriho Bottase.

Red Bull měl letos mimořádně dobře vyladěný vůz + strategickou preciznost, ale část letošní výsledkové listiny jde na vrub fenomenální konzistence a sebejistoty Maxe Verstappena a také nekompetentnosti soupeřů.

Přesto je forma vozu i týmu impozantní. Jen bych tam nedával tu pečet největší silové technické převahy v dějinách F1 vůbec.

8 Likes

Kdyby Renault po tři závody Gaslyho nezařízl, tak by se Stroll v desítce možná neudržel.

Jak tabulku s Perézem? však to je výčet výher letos a je tam samozřejmě i Baku a Saudská

Takze zhodneme sa na tom ze sa nezhodneme? Uzavrieme to takto? :joy:

Stacilo by, aby neuviazol v sieti Q1 a startoval by na rovnakych pneumatikach, ako ostatni. Ale ked sa kvalifikoval tak vyrazne pod moznosti auta, je start na tvrdsej zmesy uplna samozrejmost, to sa robi vzdy a funguje to aj pri sucasnych pravidlach. Mediumky dnes vyrazne degradovali.

A nebylo to tím, že 2014-2016 za Mercedes jezdili dva msitři světa, zatímco za RB jeden a jeden průměrný jezdec?

1 Like

Kubica proti Russellovi vo Williamse 100% :wink:

No napriklad Péreza v tom istom aute a jeho výsledky :wink:

Ako nechap ma zle… ja nevravim ze rb19 nieje dominantne auto :wink: ale vies dobre kde to mieri

Ale však jsme se skoro shodli. Až na toho Maxe :smiley:

Jinak pro Hama je teda polehčujíci okolnost že měl nalomený endplate. Všiml jsem si toho až ze záznamu.

1 Like

A kdy se mu to stalo?

No ved a to je to ze sme sa nezhodli :joy: v podstate

Ked nedobrzdil do gaslyho

To právě nevím, viděl jsem pouze souboj Alonsa a Hama ze záznamu a trochu mu to tam plápolalo.

tady to máš, na průmernýho Peréze nakonec ty body odpovídají