Ale zase odvedl lepší práci dnes, než Ham a to je potřeba říct
A co takto sa pozriet na jazdca? Daj tabilku s perezom
Alebo nechaj tak vlastne je vsetko o aute
Nejde napsat násobek bodů.
Jo já myslel o 100% víc než Russell.
Mercedes vyhrával závody s brutálnějším náskokem, dalo by se říct hrubou silou. 40 sekund na třetí vůz v cíli byl běžný výsledek a to Mercedes ani nezařazoval nejvyyšší výkon motoru (v době motorových módů). Z tohoto hlediska byl, především v letech 2014-16, Mercedes dominantnější. Prokazuje to i počet “double”, de facto i pódiová bilance Valtteriho Bottase.
Red Bull měl letos mimořádně dobře vyladěný vůz + strategickou preciznost, ale část letošní výsledkové listiny jde na vrub fenomenální konzistence a sebejistoty Maxe Verstappena a také nekompetentnosti soupeřů.
Přesto je forma vozu i týmu impozantní. Jen bych tam nedával tu pečet největší silové technické převahy v dějinách F1 vůbec.
Kdyby Renault po tři závody Gaslyho nezařízl, tak by se Stroll v desítce možná neudržel.
Jak tabulku s Perézem? však to je výčet výher letos a je tam samozřejmě i Baku a Saudská
Takze zhodneme sa na tom ze sa nezhodneme? Uzavrieme to takto?
Stacilo by, aby neuviazol v sieti Q1 a startoval by na rovnakych pneumatikach, ako ostatni. Ale ked sa kvalifikoval tak vyrazne pod moznosti auta, je start na tvrdsej zmesy uplna samozrejmost, to sa robi vzdy a funguje to aj pri sucasnych pravidlach. Mediumky dnes vyrazne degradovali.
A nebylo to tím, že 2014-2016 za Mercedes jezdili dva msitři světa, zatímco za RB jeden a jeden průměrný jezdec?
Kubica proti Russellovi vo Williamse 100%
No napriklad Péreza v tom istom aute a jeho výsledky
Ako nechap ma zle… ja nevravim ze rb19 nieje dominantne auto ale vies dobre kde to mieri
Ale však jsme se skoro shodli. Až na toho Maxe
Jinak pro Hama je teda polehčujíci okolnost že měl nalomený endplate. Všiml jsem si toho až ze záznamu.
A kdy se mu to stalo?
No ved a to je to ze sme sa nezhodli v podstate
Ked nedobrzdil do gaslyho
To právě nevím, viděl jsem pouze souboj Alonsa a Hama ze záznamu a trochu mu to tam plápolalo.