LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Inak Fred o tom boji o P2 vo WCC:
image

2 Likes

2019 Kubica ziskal 100% bodů pro williams proti Russelovi. :wink:

1 Like

je potřeba otevírat diskuzi, kdy byl nejdominatnější monopost v historii F1? :smiley:

2 Likes

Myslim si, ze Sainz si to tento vikend pokazil najma sam, v prvom stinte sa nevedel prepracovat cez jednoznacne pomalsie monoposty a zasekol sa na 13. mieste. Za takych okolnosti mi pride pochopitelne, ze Ferrari to neskusa s konvencnou strategiou.

Já nevím, ale dávat Strolla na stejnou úroveň, jako Sergeanta, který je navíc nováček? :smiley:

1 Like

Výsledkově určitě ale… :stuck_out_tongue:

2 Likes

To jsme teda zvědaví :laughing:

1 Like

Toez mato napadlo :grinning:

1 Like

Copak Davide? chceš říct, že i ty dvě výhry Sergia jsou zásluhy Maxe? :smiley:

No vidis :pinched_fingers: a je vymaľované… Nic na tom nemeni ze bolo by to lepsie tesnejsie pretekanie, ale zeby som sa vyslovene nudil to nemozem povedat.za mna :man_shrugging:

3 Likes

Stroll se vyškrábal zpět do top10? alespoň, že tak

No za Maxem to bylo super ale to se dostáváme k zpět k prvnímu příspěvku :smiley:

Matematicky to máš špatně. :slight_smile:
Nelze to vyjádřit. :slight_smile:

Spíš jsem chtěl říct škoda toho Singapůru, mohla být ultimátní čistá sezona.

1 Like

Je to tak, nakonec jezdce Alpine tam nechal jen chvíli nakouknout, ale zvládl to. Poslední závody jezdil solidně. I dnes, jen ten poslední stint jsem čekal že tam bude dávat bomby na těch žlutých ale uplně mu nějak nesedly.

1 Like

Matematicky mám špatně že ziskal 100% bodů? Nemyslím si.:grinning:

3 Likes

Tohle jde, jedná se o body pro tým, tam je 100% dán, … Kubicou :wink:

Stačlo, aby Sainz startoval na stejných pneu jak ostatní. Nevím, proč je potřeba dělat nějaký strategický boje, když to v nynějších pravidlech moc nefunguje. Dřív to fungovalo skvěle, protože dropoff pneumatiky byl dramatický… Teď jsi schopen jezdit 30 kol na desetinu přesně.