Hoši, sledovali jste to vůbec?
To je pořád dokola, už k tomu nemám co říct
Ale teda dobre, mohlo to byt tesnejsie ok?
Bylo složité pro Alonsa se dostat před Piastiho no. Měl lepši tempo, ale na rovince to nestačilo.
Beru to, jako uznání argumetnační porážky z tvé strany
Zase verstappen 11th najpomalší
Tak Max neměl ani jednou DRS, zbytek ano
K Mercedesu bych tady dodal, že v letech 2014 a 16 všechny jejich prohry (bylo jich tuším jen pět) souvisely s jejich technickými problémy nebo kolizemi, v případě Maďarska 2014 zaúřadoval i velmi nepříjemně “načasovaný” SC (první čtyřka na čele s Rosbergem musela objet za SC celé kolo, s velkým odstupem pátý Ricciardo měl v době výjezdu boxovou uličku před sebou). Fakticky jediný tám, který je během těch tří let porazil vlastní silou, bylo Ferrari (3x Vettel v roce 2015).
Neriesim. Cisla hovoria jasne
No vidíš že se dokážeme domluvit
Good point. 5150
A 2016 Monaco si RB zahodil sám, když RB s Riccim měli lepší pace od FP po Q i závod. Ale spolehlivost beru ruku v ruce s dominancí, tým je zodpovědný i postavit spolehlivý monopost
Já se přiznám že jsem přišel pozdě, pak jsem zapnul MultiViewer a strašně se mi všecko sekalo, zkusil jsem resetovat internet a tak, a pak jsem zjistil že jsem si to nějakým záhadným způsobem otevřel všecko 2x a na pozadí jsem měl dalších 6 oken k mým 6 a prostě pc to nedával Pak už to bylo ok ale o začátek jsem celkem přišel.
Podle výpisu ze závodu je to 15 kolo, Gasly probrzdil a Lewis to špatně odhadl a trochu nabral ze zadu.
Mínus 5% v aerotunelu