LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

tady je ukázka toho problému AM s top speedem

3 Likes

Hoši, sledovali jste to vůbec? :stuck_out_tongue:

1 Like

To je pořád dokola, už k tomu nemám co říct :smiley:

1 Like

Ale teda dobre, mohlo to byt tesnejsie :joy: ok?

Bylo složité pro Alonsa se dostat před Piastiho no. Měl lepši tempo, ale na rovince to nestačilo. :eyes:

3 Likes

:slight_smile:

Beru to, jako uznání argumetnační porážky z tvé strany :stuck_out_tongue:

Zase verstappen 11th najpomalší :joy:

Tak Max neměl ani jednou DRS, zbytek ano :smiley:

K Mercedesu bych tady dodal, že v letech 2014 a 16 všechny jejich prohry (bylo jich tuším jen pět) souvisely s jejich technickými problémy nebo kolizemi, v případě Maďarska 2014 zaúřadoval i velmi nepříjemně “načasovaný” SC (první čtyřka na čele s Rosbergem musela objet za SC celé kolo, s velkým odstupem pátý Ricciardo měl v době výjezdu boxovou uličku před sebou). Fakticky jediný tám, který je během těch tří let porazil vlastní silou, bylo Ferrari (3x Vettel v roce 2015).

1 Like

Neriesim. Cisla hovoria jasne :face_with_hand_over_mouth::joy:

No vidíš že se dokážeme domluvit :smiley:

Good point. :wink: 5150

A 2016 Monaco si RB zahodil sám, když RB s Riccim měli lepší pace od FP po Q i závod. Ale spolehlivost beru ruku v ruce s dominancí, tým je zodpovědný i postavit spolehlivý monopost

Já se přiznám že jsem přišel pozdě, pak jsem zapnul MultiViewer a strašně se mi všecko sekalo, zkusil jsem resetovat internet a tak, a pak jsem zjistil že jsem si to nějakým záhadným způsobem otevřel všecko 2x a na pozadí jsem měl dalších 6 oken k mým 6 a prostě pc to nedával :joy: Pak už to bylo ok ale o začátek jsem celkem přišel.

2 Likes

+10m

1 Like

:+1:

3 Likes

Toho tam nevezmu uz

1 Like

Podle výpisu ze závodu je to 15 kolo, Gasly probrzdil a Lewis to špatně odhadl a trochu nabral ze zadu.

Mínus 5% v aerotunelu :stuck_out_tongue:

1 Like