Když jsme u toho vzpomínaní dovolím si připomenout Radima Hladíka a Blue Effect. Je to ale těžká hudba, proto nechám na Vás samotných jestli si něco chcete najít.
Doporučuji třeba Na kloboučku 1997 Hladík, Mišík, Semelka, O. Veselý a pustit si to místo pohádky na dobrou noc.
Fred Hamiltona nedpopísal to chcel aj Elkann.
to je podla mna este horsie…
Kdes tohle vyhrabal? Viktor Sodoma… Tohle si pamatuji z dětství.
Binotto převzal tým, který šel nahoru, i když pomalu a s problémy. Dovedl ho k historickému propadu a přitom ten cinklý motor bylo jeho dílo, koho taky jiného. Podporu asi nedostal, proč taky.
Dnes to byl krásný den.
Takhle jsem naposledy u sportu brečel, když Federer ukončil kariéru.
Byla to zatraceně dlouhá doba.
Still we rise.
gn
asi ano, ale ako vies? Sef bol Arrivabene. Konecnu zodpovednost nesie on. Pochybujem, ze o tom nevedel.
tak to si este raz niekde pozri. Arrivabenemu hrozil rozpad inzinierskeho oddelenia. a stajna sa borila v problemoch. Napr vystrnadil Alisona, (rovno do Mercedesu). To neznie ako stajna, ktora mieri nahor. Binotto stajnu skonsolidoval, obmenil jazdecke zlozenie a mieril hore.
2022 Ferrari v istej faze bojovalo o titul a celkovo skoncili druhi, tak ako v PJ tak aj v PK. V polovici sa dostal do roztrzky s Vignom ohladom prostriedkov na jachtarcenie.
V 2023 skoncili 5. v PJ a 3. v PK a tento rok su zatial na treti v PJ a druhi v PK, ale to je skor vdaka katastrofalnej (ne)schopnosti McLarenu premienat sance.
No byl vedoucí odd. motorů a posléze technický ředitel, snad si Arrivabene nedělal sám motory (pravděpodobně tomu ani nerozuměl). Ano, potom hrozil odchodem a s ním část technického týmu a vynutil si Arrivabeneho odchod. V r. 2022 bojovali o titul reálně asi prvních pět závodů díky dvojímu Maxovu vypadnutí, pak už nebylo o čem:
a nakonec se tým úplně rozklížil. Neříkám, že teď je na ně o moc lepší pohled, ale pokud Binotto neměl podporu vedení, tak tam i tak neměl co dělat a nemohlo to k ničemu vést. Tak jako v žádné firmě.
Parádní záběr.
Ano, s tym suhlasim, a preto som vzdy tvrdil, ze ho bolo potrebne vymenit. (alebo vymenit vedenie). Sef stajne potrebuje bezvyhradnu podporu vedenia. Staci sa pozriet na RB ako to s celou stajnou zamava ked sa ta podpora zrazu vytrati.
Preto hovorim, ze Binotto nebol zly sef. Naopak podla mna bol z tych lepsich, ale nemal priestor robotu dokoncit.
Binotto byl nejslabší šéf jaký kdy Ferrari vedl. Nikdo tak špatný se k Binottovi ani nepřiblížil.
tvoju nenavist k Binottovi poznam. Ja som si svoj nazor vyargumentoval ty si ten svoj vygrcal. v tom je medzi nami rozdiel.
Nejedná se o nenávist, ale o skutečnou neschopnost Binotta. Už po pár závodech bylo jasné, že pod nim Ferrari pšenka nepokvete, ale měl takové zastání, že se jeho neschopnost stále něčím omlouvala, ale kvalita týmu šla dolů stejně jako teď kvalita Péra.
ja viem, rozpravat stale dookola to iste je otravne. Urcite si si svoj nazor uz v minulosti oprel o nejake rozbory a fakty…
Na úrovni komentík. Len za to, že má @Ferda iný názor ako ty. Pritom nenapísal nič zlé ani urážlivé na Binotta. Len to, že to bol najslabší šéf Ferrari. To je akože vygrcanie názoru?
ano presne. mohol som napisat, ze si ho vycucal z prstu. asi som mal, aby si zase nebol triggered…
Neudělalo letos Ferrari oversteer monopost, kde měl Leclerc útočit na vítězství a drtit Sainze? Protože 4 body rozdílu s tím, že Sainz vynechal závod skrz slepak, tak tomu moc neodpovídá