Já pořád čekal, kdy se objeví Scullyová a ono nic…
Je. Dyť tohle poslouchám už nějakých padesát roků a stále jsem u téhle hudby v němém úžasu.
Ta asi ještě stále vyšetřuje proč je pro Ferrari titul Sci-Fi.
Aston Martin appears to be closing in on Newey deal, but a deal with Red Bull means there will be no imminent news
Autosport has learned that there will almost certainly not be any official confirmation about Newey’s plans until September because of an agreement that is in place with Red Bull.
Sources with good knowledge of the situation say that, as part of the severance package agreed with Red Bull to let Newey leave early, he could not announce his future intentions until September at the earliest.
This would then leave a six-month window before he would be able to start officially working for any new team he had committed to.
FULL STORY: Why F1 is going to have to wait until September to find out Newey's plans
Bereme
Měla by to dotáhnout dokonce co? Bude to složitější, zdá se…záhadný muž v rudém.
To vypadá dobře.
Třeba prosadí nějakou Lellu Lombardi a pak bude mít Ferrari vyhráno.
Fred zatial nema lepsie vysledky. Vyzera, ze boli na ceste hore, ale nejako im dosla para. Ja som mal pocit, ze Binottovi podkopli stolicku prilis skoro. Najprv bojoval aby sa tam dostal a mam pocit, ze odvtedy bojoval s Elkannom, Vignom a ktovie s kym o to ako Ferrari viest.
Nevravim, ze Fred nebol spravna volba, urcite ano, ale mam trocha obavu, ze ci dostane vsetko co potrebuje.
San Francisco, CA, Meka IT, je podobnej zemepisnej sirke ako Tunis, Ateny, Teheran, alebo aj Soul. Tokyo ci Sakura su este juznejsie, Taiwan este juznejsie…
V tomto je take Milano velmi prijemny priemer. Tam by problem nemal byt.
Já mám Binotta rád. Šéf byl to špatný, to si nemusíme nalhávat.
Ale je to nesmírně chytrý chlapík. Škoda, že se z něho stal meme…
Hapka je skvelej, zajimavost je ze na zivo nebyl schopnej zahrat ani notu.
Ja si to nemyslim. Viedol Ferrari prakticky bez poriadnej politickej podpory. To sa nedalo porovnat s tym co mal v Montezemolovi Todt.
Prakticky okamzite vykrojil nemohucneho Raikkonena a priviedol Leclerca a neskor to iste spravil s Vettelom. Predpokladam, ze sa rovnako nebal uprednostnit produktivitu pred tradiciou v inzinierskych oddeleniach.
Na tom si trvam, ze nedostal potrebnu podporu. Takisto netreba zabudat, ze mal naozaj vaznych superov. Najprv historicka dominancia Mercedesu a potom najlepsi konstrukter vsetkcych cias + najlepsi pilot za poslednych 20 rokov.
Fred superi s jalovym Mercedesom a rozpadavajucim sa Redbullom a pripadne vitazstva berie McLaren.
A to este nehovorim o tom podpise storocia s Hamiltonom. To ich este vyjde draho…