Mimochodem souhlasíte s penaltou Strollovi? Měl jsem za to že když jste na stejné úrovni a ten na vnitřku vás vytlačí tak se při předjetí zavírají oči, to už neplatí?
Tak to vůbec nemám ponětí. Kurzy na F1 vůbec nesleduji. Je fotbal, hokej a tenis.
par ludi urcite dneska zarobilo
Tak určitě to někdo na světě dal.
Ale asi jen ten, co má hodně peněz a hodně se nudí. nebo nějakej blázen.
tak povedzme si, ze si mcl fan, a mas nahodou volny liter, s takym kurzom mas dneska dost prijemne zakoncenie tyzdna
Já dneska po dlouhý době červená šála.
konecne spravna farba
Spomenul som si na to dávnejšie RB video “From castle to castle”.
ok z toho fandenia landovi a cekovania ferrari bois som prehliadol smolu Logana … fakt sa KMag tento vykon predviedol …
situacny humor, jo, z toho som sa zrodil
Nepredbiehaj, oblecenie staci az od buduceho roka.
everybody is landofan
Cakas nalet snehovych vlociek a obvinenie nas z bodyshamingu a neviem coho vsetkeho?
final kiksboss sa moze spawnut
Neviem, ci som len stary na to, alebo som len staromodny, ze CZSK “influencerskej” scene sa vyhybam, ale prveho menovaneho nepoznam a druhu menovanu by som radsej nepoznal. Kde su tie casy, ked najvacsimi hviezdami YouTubu boli letsplayeri a najdivnejsie co robili je, ze skusali cinnamon challenge. Teraz cim vacsi k0k0t, tym vacsia sledovanost.
Chyba mi stara skola. Take exemplare, ktore su dnes popularne a zarabaju na tom velke peniaze, by sme v kolektive dosikanovali do takeho stavu, ze by boli totalni introverti a nemali by odvahu zverejnovat sa na internete.
hovorim, peetatv a sibiran, nic ine neni (dneska cinnamon a veci okolo toho uz neni sanca vidiet, ludia su presaturovani tiktokmi, kktinami takze kazdeho zaujma len jak ziju bizar influenceri)
Kiks je citliva na tieto moderne temy tak ako na Russella?
ak by co i len z desatiny, tak …