LIVE: VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Mne práve prišla vtipná tá jeho snaha vyjednávať, malo to niečo do seba, že tú situáciu chcel vyriešiť “konštruktívne”. Väčšinou je človek v takejto situácii zvyknutý na “fucking idiot, he pushed me off, what a fucking asshole”, čiže toto bola tak trochu príjemná zmena.

dneska mcl, o dva tyzdne ferrari, svet bude zas v poriadku

Já to budu pořád připomínat, protože to Landovi přeju - už před SC udělal všechno pro to, aby si to štěstí vysloužil. Na žlutých letěl jako čert a sjížděl Sainze tuším z 5 s na 2,3 v době, kdy už si hodně jezdců jelo pro nové gumy. To bylo klíčové, pak mu to konečně klaplo.

2 Likes

@Hedgehog tak som to konečne otvoril. Na Landove a vaše nech ste zdraví. :smiley::+1:

16 Likes

hlavne na tvoje, dneska to je tvoje :slight_smile:

1 Like

Tak si to užij! Ani nám se tady nechce spát, byly to hrozné nervy!

3 Likes

Lando a Max jsou dvojka od juniorských kategorií

6 Likes

Zase prrrrr LESTAPPEN ALWAYS

Nevsimol som si ze by Sainz bol pomalsi ako Lec ci Ver, spomalil len ked ich s Lec rozdelili a teda ze mu idu natiahnut stint. Nebyt torpeda Pereza tak by bol na stupienku Sainz.
Piatri dostal rovnaky pristup ako spravil on sam na Sainza, len s tym ze Piastri bol tvrdohlavejsi a odisiel aj s odmenou ktoru si sam vybavil

Uvidíme komisári rozhodnú.

:smiling_face: Hehe. Takhle se mi ani se mi nechce věřit, že vyhrál ten vpravo. :sweat_smile:

To hej, Russell fyzionomicky pôsobí akoby niečo medzi.

1 Like

borci, vy sa zahravate :smiley:

2 Likes

Hoši ja mám dosť twitteru. Idem si pozrieť jednu reakciu Haiseta na shopaholicAdel a ukľudniť sa​:joy::joy:

Souhlas. To jak rychle jel prvni stint bylo neuveritelne. Sel tomu stesti brutalne naproti. Jednoznacne to s gumama v zavode umi. Byla radost se na nej koukat. Doufam ze dokaze bejt i tvrdej az Max vytahne drapky, coz se asi brzo stane. Nerad bych byl na kordy i s Lando fans. Hamilton to neustal (coz se dalo cekat) a jeho fans jsou jako on. Tak doufam, ze Lando a jeho fanousci budou z jineho testa. :wink:

Kazdopadne gratulace Landovi i jeho vernym.

4 Likes

presedlaj na peetu a na sibirana, vo vlastnom zaujme :smiley:

Mňa je​bne, že “studený odchov”. :joy: :smiley: :+1:

1 Like

Zapomněl jsi vid? :grin::grin:

3 Likes

tam to muselo byt tak 10+ kurz ne

Ideme vedome do rizika. :slightly_smiling_face:

2 Likes