Mne práve prišla vtipná tá jeho snaha vyjednávať, malo to niečo do seba, že tú situáciu chcel vyriešiť “konštruktívne”. Väčšinou je človek v takejto situácii zvyknutý na “fucking idiot, he pushed me off, what a fucking asshole”, čiže toto bola tak trochu príjemná zmena.
dneska mcl, o dva tyzdne ferrari, svet bude zas v poriadku
Já to budu pořád připomínat, protože to Landovi přeju - už před SC udělal všechno pro to, aby si to štěstí vysloužil. Na žlutých letěl jako čert a sjížděl Sainze tuším z 5 s na 2,3 v době, kdy už si hodně jezdců jelo pro nové gumy. To bylo klíčové, pak mu to konečně klaplo.
hlavne na tvoje, dneska to je tvoje
Tak si to užij! Ani nám se tady nechce spát, byly to hrozné nervy!
Nevsimol som si ze by Sainz bol pomalsi ako Lec ci Ver, spomalil len ked ich s Lec rozdelili a teda ze mu idu natiahnut stint. Nebyt torpeda Pereza tak by bol na stupienku Sainz.
Piatri dostal rovnaky pristup ako spravil on sam na Sainza, len s tym ze Piastri bol tvrdohlavejsi a odisiel aj s odmenou ktoru si sam vybavil
Uvidíme komisári rozhodnú.
Hehe. Takhle se mi ani se mi nechce věřit, že vyhrál ten vpravo.
To hej, Russell fyzionomicky pôsobí akoby niečo medzi.
borci, vy sa zahravate
Hoši ja mám dosť twitteru. Idem si pozrieť jednu reakciu Haiseta na shopaholicAdel a ukľudniť sa:joy:
Souhlas. To jak rychle jel prvni stint bylo neuveritelne. Sel tomu stesti brutalne naproti. Jednoznacne to s gumama v zavode umi. Byla radost se na nej koukat. Doufam ze dokaze bejt i tvrdej az Max vytahne drapky, coz se asi brzo stane. Nerad bych byl na kordy i s Lando fans. Hamilton to neustal (coz se dalo cekat) a jeho fans jsou jako on. Tak doufam, ze Lando a jeho fanousci budou z jineho testa.
Kazdopadne gratulace Landovi i jeho vernym.
presedlaj na peetu a na sibirana, vo vlastnom zaujme
Mňa jebne, že “studený odchov”.
tam to muselo byt tak 10+ kurz ne
Ideme vedome do rizika.