LIVE: VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Je houževnatej a zakouslej. To je právě hezké, že takoví stále existují. Dřív takových bylo na roštu 22.

1 Like

Btw proč chcou vyhazovat Searganta, když Zhou je regulerne v lepším autě, tak ještě horší?

1 Like

Druhá najkrajšia vec dnes Biankine oči :grinning: pod pódiom.

2 Likes

7 Likes

Ocon ma úsměv, jak krysa a oči, jak kdyby svářel bez brýlí :joy:

1 Like

Dneska bránil like a Lion! :sweat_smile:

bianca je strasne sialena zena :smiley:

1 Like

Inak tá pace no ferrari upgrade som zvedavý

Ja by som Sainza za tie vysielačky nekritizoval, mne to prišlo vtipné. Pokiaľ však Oscara vyviezol zo zákruty schválne, to nebolo moc pekné no…

1 Like

vsetko je hore nohami

Přesně na ten krysí úsměv jsem pomyslel když jsem to viděl :grin:

1 Like

Ale jo, chlapci to berú športovo, cool fotka, cool moment

2 Likes

To Leclerc fakt odjazdil celé preteky bez vody?

Co z toho nie je pravda?

Lando dnes moc pekne. Mel stesti, ale na to kolikrat si vybral smulu, to jednou muselo prijit. Rekl bych ze McLaren byl dnes nejrychlejsi auto. To Landovo, Piastri si jeste na vsechny dily musi pockat. Max mel smulu, vyhral by? Asi ano, spatne se tu predjizdelo, ale Noris jel excelentne, takze buhvi. Uvidime dalsi zavody. Lando by mohl byt solidni souper.

Kdyz tak na to koukam, nevim jestli ta revoluce RB20, byla uplne nejlespsi vec. Ale samozrejme je to jeden zavod, nicmene Charles cca 2s, Carlos dalsi sekunda, Ferko taky nebylo daleko.

Ale jak jsem psal uz nekolikrat, tahle sezona jeste zajimava bude.

4 Likes

Jo celé preteky bez vody

1 Like

Jo, nechápu, proč se za to kritizuje.

Dřív to byl každej jeden pilot, zakouslej a nepustil. A litalo to…
To, že jsou všichni velcí kámoši a už se to moc nenosí, tak bych ho za to nekritizoval.
Prostě chce vyhrávat a dává do toho vše, co může.

1 Like

Tak hlavne pri reštarte a v prvých kolách tie úplne čerstvé pneu sú veľká výhoda. Navyše RB sa trápili na hradoch už pred SC a šprintové víkendy nie sú ich parketa, keď nemôžu auto nastavovať tri tréningy a nesadne im hneď prvý. Stačí sa pozrieť na Péreza aký bol jeho výkon dnes. Ten bol s prehľadom za oboma Ferrari aj McLarenmi a na konci si na neho trúfal aj Hamilton.

Bez SC by to Max udržal, ale je to súčasť F1 a netreba z toho robiť senzáciu. Uvidíme čo prinesú upgrady ostatných a či McLaren potvrdí svoju formu aj na ďalších pretekoch (dúfam že áno).

Jeho Pace bola horšia ako NOR. A Lec s Maxom ho matchovali aj keď nemali grip. A Oscar? Však narazil on do Oscara. Ešte Sainza vyšetrujú

@Hedgehog Dva týždne
image