Vowles nechce riesit minimalne do Monaca jazdecku otazku a Logan nema byt do letnej pauzy vymeneny
Předjíždělo se tady blbě, osobně jsem si myslel, že Alo oddělá pneumatiky za Oconem a pak už to nedá. 2 body musíme bohužel tady z Miam brát všemi deseti.
dnes je tam samy holandan…
Jediný polomuž mi príde Russell. A vo vysielačke mi ako nemuž príde Sainz.
No Cunoda jde v bodování dost před Strolla.
Podle mě jsou fakt kamarádi, mají něco společného. Oba jsou těžce nad věcí a z nikoho a ničeho si nic moc nedělají - Max proto, že měl “studený odchov” a k tomu má takovou povahu, Lando proto, že v sobě nese sebevědomí synka z úspěšné rodiny a jen tak z někoho nebo z něčeho se mu hlava nezatočí. Takže věřím tomu, že mu to Max opravdu přeje.
Vím, Seargant nic nepředvádí, ale tak nějak furt doufám, že se to zlomí a něco přiveze
Ešte aj pod pódiom plno oranžových Holanďanov.
Měl o 6 kol čerstvější pneumatiky, ale vzhledem k tomu, že jsem se tady dočetl, jak je Verstappen o level jinde než ostatní, tak jsem tu ztrátu 7.6 v cíli nečekal no.
Kdybys viděl moje břicho, tak na to nesbalim ani spacák.
kludne by stacilo, aby to priviezol domov …
Sainz. Je mu preplo? Alebo Audi, RB a MERC stihli ponuky zmluvy?
Peréz loni v Miami začal pohřbívat svoje výkony, vypadá to, že v tom chce pokračovat
No neviem co presne vidis ty ale holandska ma dole este modru kukni velkost pruhov
A proto jsi s Karolínou
ten politikarci uz len z principu
Oni sú reálne kamaráti. A spomínaný svetovoznámy DJ Martin Garrix je ich spoločný kamarát a občas ich vidieť spolu žúrovať na jeho koncertoch.
Max je podľa mňa nad vecou aj preto, že už má tri tituly vo vrecku a ako povedal po prvom - všetko ostatné je už len bonus.
Turistika, tenis, hokej a v lete ideš na to. Baby v okolí Hradce už čakajú.