LIVE: VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Ale musíš mít svolení od @PUFF

7.6 vteřiny konkrétně.

chapem ze u mna je tato otazka na mieste

Ty můžeš. Od 8-16 nejsem doma, tak si to naplánuj. Ale jakmile tě tam uvidím, tak se neznám. :grin:

2 Likes

A Alzaci už mali nachystané komenty na to aký bude Max kyslý a nas.ratý. :sweat_smile:

Max tu zrušil hádky.

Stroll dostal pencli a padá na 17 místo.
No náročný víkend pro AM, nakonec dva body. Ty prohry Ala se Strollem v Q co měli údajně něco indikovat, nakonec neindikovali nic

1 Like

ze je nekonzistentny povie len pochaby jedinec, sorry not sorry

2 Likes

crystappen sa proste nekona

mna to dost potesilo popravde

1 Like

Ehm Dvaja holandský jazdci dnes,

Mně to auto přišlo “malinko” neobratné dneska (celý GP víkend), ale nakonec jsme vymíchali Ocona pěkně.

1 Like

Tiež som bol zvedavý ako bude reagovať, ale evidentne je veeelmi nad vecou. :slight_smile:

3 Likes

Podívej se pořádně. Maji to dobře. :grin::grin:

Tak zas pri všetkých antipatiách, ktoré k Norrisovi prechovávam, takéto urážky sú pod úroveň. Výšku má na F1 jazdca celkom normálnu a očividne zrovna jeho vzhľad je niečo, čo mu dokáže priniesť davy fanyniek, takže útočiť na vizuál mi príde mimo. Skôr by som sa zameral na jeho priveľké ego a infantilnú povahu. Magnussen je nižší než Lando, no asi nikto by nepovedal, že je polomuž. Je to najmä o vystupovaní.

2 Likes

ja viem, si robím srandu. monacká vlajka má vačšie pruhy

2 Likes

Stroll dostal ještě 10+ za předjížděn mimo trať koukám :thinking:

Mně přišlo, že tam chyběl top speed v DRS zónách, Alo hodně ztratil zaseknutej za Ocon. Jinak ten pace byl 8 nejlepší. Prostě náročný víkend, snad ty uprgades v Imole opravdu pomůžou se přiblížit. Jinak alespoň ty mediumky na AM neodpadly

1 Like

To je za toho Albona.
Jinak Searganta mi bylo dnes líto

Neviem, či sa viac smejem na tom ako tu píšeš, že Norris naložil Maxovi na nových gumách a so šťastím na SC (nezhadzujem jeho víťazstvo, využil šťastie, ktoré sa na neho usmialo a nespravil chybu) alebo že ťa teší ako Alonso neuveriteľne zdolal Ocona v Alpine (súboj pekný). :grin:

Nemusím, stačí mi nejaká jej fotka vo vyššom rozlíšení. :slightly_smiling_face:
Puff s tou Karolínou nič nemá, ten rysuje brucho, aby mohol v lete na plavke zbaliť nejakú kočku,
ale minule som Ti takmer naletel na tieto vymýšľance. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Logana som taktiež ľutoval. Pokiaľ po takomto nezavinenom vypadnutí dajú v Taliansku do auta Antonelliho, bude to celkom škoda.

1 Like