Ale musíš mít svolení od @PUFF
7.6 vteřiny konkrétně.
chapem ze u mna je tato otazka na mieste
Ty můžeš. Od 8-16 nejsem doma, tak si to naplánuj. Ale jakmile tě tam uvidím, tak se neznám.
A Alzaci už mali nachystané komenty na to aký bude Max kyslý a nas.ratý.
Max tu zrušil hádky.
Stroll dostal pencli a padá na 17 místo.
No náročný víkend pro AM, nakonec dva body. Ty prohry Ala se Strollem v Q co měli údajně něco indikovat, nakonec neindikovali nic
ze je nekonzistentny povie len pochaby jedinec, sorry not sorry
crystappen sa proste nekona
mna to dost potesilo popravde
Mně to auto přišlo “malinko” neobratné dneska (celý GP víkend), ale nakonec jsme vymíchali Ocona pěkně.
Tiež som bol zvedavý ako bude reagovať, ale evidentne je veeelmi nad vecou.
Podívej se pořádně. Maji to dobře.
Tak zas pri všetkých antipatiách, ktoré k Norrisovi prechovávam, takéto urážky sú pod úroveň. Výšku má na F1 jazdca celkom normálnu a očividne zrovna jeho vzhľad je niečo, čo mu dokáže priniesť davy fanyniek, takže útočiť na vizuál mi príde mimo. Skôr by som sa zameral na jeho priveľké ego a infantilnú povahu. Magnussen je nižší než Lando, no asi nikto by nepovedal, že je polomuž. Je to najmä o vystupovaní.
ja viem, si robím srandu. monacká vlajka má vačšie pruhy
Stroll dostal ještě 10+ za předjížděn mimo trať koukám
Mně přišlo, že tam chyběl top speed v DRS zónách, Alo hodně ztratil zaseknutej za Ocon. Jinak ten pace byl 8 nejlepší. Prostě náročný víkend, snad ty uprgades v Imole opravdu pomůžou se přiblížit. Jinak alespoň ty mediumky na AM neodpadly
To je za toho Albona.
Jinak Searganta mi bylo dnes líto
Neviem, či sa viac smejem na tom ako tu píšeš, že Norris naložil Maxovi na nových gumách a so šťastím na SC (nezhadzujem jeho víťazstvo, využil šťastie, ktoré sa na neho usmialo a nespravil chybu) alebo že ťa teší ako Alonso neuveriteľne zdolal Ocona v Alpine (súboj pekný).
Nemusím, stačí mi nejaká jej fotka vo vyššom rozlíšení.
Puff s tou Karolínou nič nemá, ten rysuje brucho, aby mohol v lete na plavke zbaliť nejakú kočku,
ale minule som Ti takmer naletel na tieto vymýšľance.
Logana som taktiež ľutoval. Pokiaľ po takomto nezavinenom vypadnutí dajú v Taliansku do auta Antonelliho, bude to celkom škoda.