No tak to je strasna skoda, ze som zmeskal tak napinave preteky a hlavne Norrisove prve vitazstvo, na ktore som sa uz velmi dlho tesil.
Ale teda som velmi rad, ze sa mu to konecne podarilo, myslim, ze ziadny jazdec na roste si to nezasluzil viac. Skvela rychlost, vyborne zvladnuty prvy stint, tu trochu stastia so SC si za to zasluzil. Rychlost McLarenu bola tiez velmi dobra, vdaka comu to v poslednom stinte na vyrazne cerstvejsich pneumatikach uz bola hracka. Velka gratulacia. Skoda dnes Piastriho, pri Norrisovom vitazstve trochu zaniklo, ze vcera isiel tiez vyborne, perfektne zvladol start a potom sa dobre drzal Verstappena. (a to nemal kompletny balik vylepseni) Mal dnes obrovsku smolu, SC prepasol o jedine kolo a potom mu preteky znicil kontakt so Sainzom. Nevidel som, co sa tam zdalo, ale z tunajsich reakcii a Sainzovho trestu by som usudil, ze Piastri v tom bol nevinne (aj ked isti jazdci by Sainzovu penalizaciu asi zvalili na jeho narodnost). Piastri trochu zaostava za Norrisom, takze tiez potreboval dobry vysledok a vzhladom na vykon si ho vcera aj zasluzil, skoda, ze to dopadlo takto.
Pre Verstappena je prehra s Norrisom myslim primeranym vyustenim vikendu, trapil sa v podstate uz od piatku, len sa to darilo nejak maskovat tym, ze superi sa trapili este viac. Tie PP aj vitazstvo v sprinte este horko tazko vydrel, ale v pretekoch to uz nevidalo. O smole so SC sa da asi tazko hovorit, ked isiel do boxov len s malym naskokom a o sedem kol skor nez Norris. Ale dobre body v zly vikend.
Ferrari trochu sklamanie, myslim si, ze mali na viac a nedokazali vyuzit Verstappenov slabsi vikend, vcera boli v podstate cely cas za McLarenmi.
Celkom pekny vykon Hamilton a hlavne Tsunoda. Alonso v mizerny vikend nakoniec tiez uhral obstojny vysledok a gratulacia Oconovi k bodu.
Bolo to teda zda sa pekne napinave, dufam, ze v Imole sa dockame pokracovania.