LIVE: VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Nepoznam.

Poznam len na zaklade par Duklockovych videi, ktoreho si pozriem tak raz za uhorsky rok, lebo som ho kedysi sledoval. Ludia, co full-time pracuju, sportuju a ziju v domacnosti so zenou, s ktorou travia cas, uz moc casu na YouTube nemaju. A ked ano, tak vacsinou vzdelavacie videa k praci, tech reviews alebo rozne inspirativne pribehy. Asi som uz stary no. :smiley:

Pre tychto influencerov a ich podporovatelov by som vytvoril timove majstrovstva sveta v jedeni kapsul do umyvacky riadu. Prvi traja skapati vyhraju truhlu ako cenu utechy, zvysok nic a posledni co ostane a prezije vyhra Finish Quantum All in 1 Lemon Sparkle 120-kusove balenie.

Edit: Dneska som nejaky moc zly. :smiley:

1 Like

Asi tak.​

2 Likes

No tak to je strasna skoda, ze som zmeskal tak napinave preteky a hlavne Norrisove prve vitazstvo, na ktore som sa uz velmi dlho tesil. :disappointed_relieved:

Ale teda som velmi rad, ze sa mu to konecne podarilo, myslim, ze ziadny jazdec na roste si to nezasluzil viac. Skvela rychlost, vyborne zvladnuty prvy stint, tu trochu stastia so SC si za to zasluzil. Rychlost McLarenu bola tiez velmi dobra, vdaka comu to v poslednom stinte na vyrazne cerstvejsich pneumatikach uz bola hracka. Velka gratulacia. Skoda dnes Piastriho, pri Norrisovom vitazstve trochu zaniklo, ze vcera isiel tiez vyborne, perfektne zvladol start a potom sa dobre drzal Verstappena. (a to nemal kompletny balik vylepseni) Mal dnes obrovsku smolu, SC prepasol o jedine kolo a potom mu preteky znicil kontakt so Sainzom. Nevidel som, co sa tam zdalo, ale z tunajsich reakcii a Sainzovho trestu by som usudil, ze Piastri v tom bol nevinne (aj ked isti jazdci by Sainzovu penalizaciu asi zvalili na jeho narodnost). Piastri trochu zaostava za Norrisom, takze tiez potreboval dobry vysledok a vzhladom na vykon si ho vcera aj zasluzil, skoda, ze to dopadlo takto.

Pre Verstappena je prehra s Norrisom myslim primeranym vyustenim vikendu, trapil sa v podstate uz od piatku, len sa to darilo nejak maskovat tym, ze superi sa trapili este viac. Tie PP aj vitazstvo v sprinte este horko tazko vydrel, ale v pretekoch to uz nevidalo. O smole so SC sa da asi tazko hovorit, ked isiel do boxov len s malym naskokom a o sedem kol skor nez Norris. Ale dobre body v zly vikend.

Ferrari trochu sklamanie, myslim si, ze mali na viac a nedokazali vyuzit Verstappenov slabsi vikend, vcera boli v podstate cely cas za McLarenmi.

Celkom pekny vykon Hamilton a hlavne Tsunoda. Alonso v mizerny vikend nakoniec tiez uhral obstojny vysledok a gratulacia Oconovi k bodu.

Bolo to teda zda sa pekne napinave, dufam, ze v Imole sa dockame pokracovania.

9 Likes

Naco to tiesis? Nechaj ich nech sa tesia z maxovej porážky. Nam to ziliy netrha, max bol rad za Landa, lebo si to zaslúžil a bol regulerne lepsi po reštarte, stane sa… ide sa dalej. Nechaj ich tesit sa. Hlavne je ze fernando siel na 200% a robil celý závod show :ok_hand: pritom sam povedal ze to bola bieda :joy:

1 Like

Najlepšie preteky v Miami, stupeň víťazov potešil.
Z môjho osobného pohľadu, Lando vyhral, obe Ferrari ma solidnych bodoch, Esteban pred Gaslym a na bodoch, jedine Oscar doplatil na zatmenie mysle u Sainza

To čo rozprával do vysielačky, čo robil na trati bolo trápne. Ale tak mne on vždy prišiel ako taký ■■■■■■■ bez ohľadu na to, že sem tam je rýchly a čítanie pretekov má jedno z najlepších zo všetkých

1 Like

Ja si myslím, že Oscar išiel prvú časť závodu omnoho lepšie ako Lando. Preto si nemyslím, že rezultát po tomto závode može byť, že Oscar zaostáva. Je to “what if” rovina ale podľa mňa by Oscar dopadol lepšie ako Lando, nebyť nehody zo Sainzom.

Paradoxne, to proste Landovi padlo (teším sa) ale treba povedať aj za B, že prácu s hardami malo RB tento závod príšernú (ostatne ako vždy mám pocit) a Horner povedal, že Max mal vcelku signifikantný floor dmg (možeme veriť a nemusíme) čo by taktiež prispelo k tomu, že Max nedokázal Landa stahovať. Vzhľadom k takému vcelku veľkému náskoku ktorý si dokázal Lando vybudovať si myslím, že je to relevantný bod.

PS: Pobavili ma inak

image

6 Likes

To zaostavanie som vztahoval skor na posledne vikendy a nie tieto preteky. V prvom stinte isiel Piastri naozaj skvelo.

Verstappen nemal ktovieaku rychlost cely vikend a nedokazal sa odputat uz v prvom stinte. Norris naskok zodpoveda tomu, co sa na novsich pneumatikach dalo ocakavat. Preto sa mi nezda, ze by mal Verstappen poskodenie.

2 Likes

Je to tak jak pises, nebyl vepredu o vic nez 3s, pak udelal chybu a sejmul prednim kridlem kuzel, vypadl z tempa stejne jako Piastri. Po SC nemel sanci, Horny jede klasickou skolu stareho RB, aspon je videt odkud vitr vane, kdo ten tym zrusil.

Jaj, jaké překvapení po ránu! Lando to konečně zandal!
Gratulace :slightly_smiling_face:

1 Like

Ty si závod neviděl? :rage:

Dal přednost Dnu nezávislosti :slightly_smiling_face:

1 Like

https://twitter.com/leclercsletters/status/1787221373988848089

Ale toto je aj na anketu overtake of month

Je hezké, že tohle úsloví je zdá se mezinárodní. Já to mám jenom zapsané s mírnou změnou osob, “kdyby tetička…” a tak dále :smile: .

3 Likes

Independence Day (1996) dávali akurát včera v telke. Si sa trafil. :slightly_smiling_face:

1 Like

No však jsem si toho všiml, když jsem čekal na F1, málem jsem to nestihl přepnout :grin:

2 Likes

Inak Ferrari 1.9 pit slušná práca

1 Like

Viděl jsem začátek, Alonso tentokrát nic neprovedl, tak jsem šel spát :slightly_smiling_face:

Jaktože ne? Posunul se o 3 místa dopředu.