LIVE: Tretí tréning na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

Bylo to relativně dlouho před koncem a trať by měla zrychlovat, aspoň včera to tak bylo. Nebo jsem něco přehlídla, může být. Ale velká sláva to asi nebude i tak.

Jinak RB2 vypadá hůře než jsem čekal, zdá se že trable s velkým upgrade je skutečný. Asi budou potřebovat ještě nějaký čas z toho dostat více.

Jsou to divná auta… vždycky je vše naopak.
Když se má zrychlit, tak se změní teplota o 2 stupně a všichni jsou mimo.

Na konci nebyla divná jenom auta, ale i jezdci :smile: . Jako by nevěděli, jestli mají ještě dát rychlé kolo nebo ne. Fakt nechápu, co měla v plánu ta skrumáž, do které vjel Charles. Na kolo bylo už pozdě, na starty se mohli odklidit a nemuseli se tam tak motat. Nebo už v boxech svačili a nikdo nevěděl o autu v rychlém kole?

Barcelona je drsná, proto všichni asi šetřili gumy.

Pro nás diváky je nevýhoda, že oni se v případě nutnosti díky počítačovým simulacím obejdou bez pro nás atraktivních opravdu rychlých kol. Prostě si tam nastaví “opravy” na dosažené výkony a vědí co potřebují vědět. A my utřeme pusinky :smile: .

Stroll by měl dostat pentli.

Už dostal, nebo to ještě nerozhodli? Asi by to nikoho nepřekvapilo, taky to bylo úplně zbytečné :woman_shrugging:.

Ještě asi ne. Zbývá 1,5h do kvaldy, takže času dost. :smiley:

Měli na to zasednout přesně ve dvě a zase tak složité mi to nepřipadá, ale třeba jsou sekretářky na obědě :slight_smile: .

Antonelli a Bearman do F1 :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Antonelli sa prepadá, Bearmanovi odišiel 4. motor túto sezónu.

Majú zase technické problémy. Akože oni musia urýchlene do F1, lebo tá tohtoročná F2 je shit, to auto sa rozpadá samo za jazdy.

V ideálním světě asi jo, aby se něco takového neopakovalo, ale nečekám nic, možná zase bububu.

Prema není ta Prema. :frowning: :smiley:

Ale motory idú na Mecachrome. To je tak keď Frantíci dostanú vyrábať motor. Viz LeMans Alpine má isté motory

Prema je zjevně dnes marná, s tím kluci nic moc neudělají.

Jedeš špatně na Premě, je to špatný auto, jedeš dobře na Premě, maj prostě dobrý auto, o čem to vlastně je?

No Premě se nepovedl ani ten vstup do nových pravidel a furt to nějak lepí.

Ani nevím. :smiley: Asi o štěstí.