LIVE: Tretí tréning na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 12:16

Španielsky víkend nám pokračuje v pokojnom tempe. Piatkové jazdy prebehli bez väčšej drámy a potvrdili status Red Bullu ako najväčšieho favorita víkendu. Podľa najrôznejších prepočtov a simulácií je však náskok Maxa Verstappena len veľmi malý. Zvyšok víkendu teda zostáva otvorený.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/159166/live-treti-trening-na-vc-spanielska-2
2 Likes

Co vařili v McLarenu? Perník? :grin:
Vzhledem k tomu, že hasil i Isola, tak asi vařili nějakou novou směs gum. :rofl:

1 Like

Konečně trochu slušný čas, snad se přidají i ostatní.

Dajaky sympatickejsi mi pride pri tych starych autach ako pri monoposte :smiley:

1 Like

Ak bude v nedelu prsat tak to zase nebude Ferrari vikend

Na druhej strane by to mohlo konecne Lewisovi vyjst s podiovym umiestnenim :thinking:

Těžko říct, zatím vypadá dobře všech 3,5 prvních týmů. Počítám i tu půlku RB, která se nesmí nikdy podceňovat :smile: . Ale teď trať zrychluje a jezdí se i rychlá kola, třeba nám ještě někdo něco pěkného předvede.

1 Like

Tak nám pánové předvedli jen slušný bordel, budeme si muset počkat na kvaldu.

Russell pole position

Hezký hokej. Za to by se nestyděl ani Gudas. :slight_smile:

Může, proč ne. Ale těžko říct, jestli vůbec někdo poskládal trochu vypovídající kolo za podmínek rychlé trati. Aspoň se máme na co těšit :smile: .

a co hovori tvoj zensky instinkt? :smiley:

Ajajaj. Red Bull zasa tajne vysiel na trat… Uz by to mal niekto zarazit

manévr tréningu :smile:

1 Like

Moc nechápu, co tam dělali (nejen Charles s Landem, ale i potom - to jich tam bylo snad pět pohromadě), ale o nic nejde. Nic se nestalo, nikdo nic nerozbil, tak co…

Tohle je otázka na tělo :smile: , ale zkusím to - Charles.

1 Like

Se mu to smeklo, no… Mmch, ani jeden Aston taky podle mě nedal reprezentativní kolo, a ještě bychom jich našli.

Lance o něm celou dobu věděl a najel do něj… jak kdyby usnul. :smiley:

… myslím že to bylo naschvál, jako bububu co tady zacláníš!

Mě přišlo že Alonso tam reprezentativní kolo hodil, proč myslíš že ne? Někdo mu zacláněl či něco?