Dnes by museli veľmi snadbagovat v tréningu aby toto dal…alebo by musel poprieť fyziku.
Tentokrát si to McLaren pohlídá.
Nic neni nemozne a neco predjimat, k cemu to je, jdu si radeji zasportovat, pak hodim ocko na Q3 a jdu si posedet na terasku s kocickama.
A kto keď nie on.Len onn to dokáže.
Leclerc je taky výborný kvalifikant, ale v závodě to pak většinou neudrží.
Také v to doufám, ale pokud by měl v Bahrajnu uspět Mclarren, tak z hlediska Maxe by byl lepší variantou Piastri, než Lando, vzhledem k bodům by měl větší šanci zůstat co nejvíc v popředí.
To je rozdiel medzi Leclercom a Maximusom Biggus Dickusom. Ten dokáže vyžmýkať zo seba a z monopostu všetko aj počas kvalifikácie aj počas pretekov.Aj keď ako osobnosť ho neznášam voči jeho jazdeckým schopnostiam mám rešpekt.To by bola nádhera v jednom ročníku Maximus Biggus Dickus,Senna,Schumacher,Hunt,Lauda,Steward,Prost,Montoya aj keď ten hlavne preto že neuhol zo súbojov aj keby mal vyradiť seba aj súpera a ďalší .Bola by sranda.
S tým ja dosť nesúhlasím ale ok
To je ok👍.Ani ja nesúhlasím z veľa vecami ale rešpektujem ich…
Myslím že Maxumusovi Biggus Dickusovi môže byť úplne jedno či Piastri alebo Norris. Je lepší o triedu ako títo dvaja a pokiaľ bude mať len trochu konkurencie schopný monopost tak ich schová do vačku.
Áno každý z tých jazdcov bol v inej dobe ale aspoň z môjho pohľadu ich spájalo jedno .A to ten chtic vyhrať a nehľadiac či je to fér alebo nie. Jednoducho ta bezohľadnosť.Z tejto generácie to má iba Maximus Biggus Dickus.Norris ,Leclerc, Hamilton ,Piastri a ďalší sú len taký,že sem tam urobím bu-bu-bu ale sú mäkký.