LIVE: Tretí tréning na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 14:18

Pred nami je posledná bahrajnská generálka. V tejto chvíli všetko nasvedčuje veľkej prevahe McLarenu a už sa objavujú hlasy, že tento tím si to opäť môže pokaziť len sám. Tímy však majú za sebou dlhú noc pri analýze dát a jazde na simulátore. Uvidíme, či sa v treťom tréningu prejaví nejaká zmena rozloženia síl.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194800/live-treti-trening-na-vc-bahrajnu

To se nikdo nedívá?

1 Like

Ne, nedívá, proč taky :smiley:

1 Like

Díva ale nič sa nedeje

Konečne niečo. George spin.

Pia na jiné planetě.

2 Likes

Hraje politické hry. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Teda Piastri ide bomby.

2 Likes

Nikdo a nic mu nebrani aby lital, bude vyhravat Q bude mistr.

Ještě chvíli a Puff přesedne z Kimiho na Piastriho s fanděním

3 Likes

Chudak Yuki, radeji by zaril ve VISA, ale ma co chtel, na rade je Hadjar.

1 Like

To raději skončí s F1 :smile:

2 Likes

Vy dvaja s Honzom ste si už zdá sa náhradu za Nanda našli :smiley:

Doohan před Alonsem. Tak to bude Flavio spokojený.

Prvá 5 znova rovnaká ako včera v FP2.

Kimi o vlások za GR vyzerá promising :muscle:t2: rozbieha sa chlapec pekne už len nech to zopakuje v Q

Vsetko ine ako McLaren Q double bude prekvapenie.

Ale preco s Jukim neskusali Q jazdy na softoch, ale kruzil tam s hardami, nechapem.
Podarena Q z jeho strany sa potom tiez moc neda ocakavat…

To vůbec, Fernando je n. 1 pro mě a to se nezmění. McLaren mám rád a jsem rád, že se jim daří, letos držím Piastrimu palce o trochu víc v boji na předních pozíchc :slight_smile:

3 Likes

Tsunoda měl run na softech, ale probrzdil v T1 a druhý kolo zase vyjel v S2, pak zase přezul

To som zachytil, ale na zaver mal zase hardy ako jeden z mala, ak nie jediny.
Ziadny vydareny Q pokus na softoch nie su dobre predpoklady pred Q, neviem co im dalo jazdit na hardoch. Mozno uz nemali volne softy v dobrom stave…

Tomu rozumiem :grinning: :wink:

1 Like