Tak možná se přesune Hadjar do RBR rychleji, než čekal
No jak jsem psal, na mě je moc psí čumák Víc emocí bych raději. Ono je to spíše taky díky tomu negativnímu hype kterej tady u jistých uživatelů má.
Asi majú väčšiu prioritu longruny, nech si Yuki zvyká na auto. Čím viac odjazdí, tým lepšie. Nedeľa je dôležitejšia ako sobota.
S takovým výsledkem v závodě bych byl nadmíru spokojený. Konečně by Renault získal nějaký bodík.
To by som bral v piatok.
Ak sa zbytocne kvalifikuje tragicky, tych par kol navyse na hardoch v FP3 mu moc nepomoze.
Aj v Suzuke bol hlavny problem priprava Q kola, ale uvidime…
Mne sa Jukiho tempo v Suzuke pacilo, len nedal Q3, tak som bol zvedavy na Q tu a zatial to moc pozitivne nevyzera…
Sám si zničil tie Q pokusy nie? Nemôžu celý tréning len skúšať Q a žiadne longruny. A možno to bolo o tom, že už nemal voľnú červenú sadu na tréning a potrebovali si ich nechať na Q.
naskok McLarenu vyzera byt dost brutalny.
S Landom to mam ako vy s Alom to meniť nebudem. Ale Osk šlape a bude to mať Lando ťažké. A ako som písal Honzovi. Nech vyhrá lepší.
Neboj, RB otevírá kohoutek až v kvaldě.
Nějaké další pohádky o tom, jak je na tom McLaren špatně?
Mclaren ted vi ze spolehat na cistou rychlost se nevyplaci, v zavode se to nemusi podarit, i kdyz je jasny ze kdyby v Japonsku nebyl Norris horlivy, mohl vyhrat, skoda toho vyjezdu z pitlane.
toho Montoyu kto posadil do Premy ?
Uz sa “tesim” na preteky. Niekto tu minule pisal, ze maju naskok ledva 0,2s A ze ostatni si vymyslaju…
Ale tak ked sme chceli takuto nudu…
Jeden uživatel z diskuse na the-race:
“PS: Still laughing about Stella claiming this would be the toughest track of the season for them so far…”
Out of topic ale v F2 im zase dobre sibalo
A čo teraz? Je to len tréning.
Uhm, kebyže poskladáme časy McLarenu ideálnych sektorov jazdcov v minulotýždňovej kvalifikácií, tak idú už len na technickej Suzuke na PP s náskokom takmer pol sekundy.
Jasnačka.A v kvalifikácii vytiahne Maximus Biggus Dickus nadpozemsky výkon a Mclarenu zostanú zasa oči pre plač
V to někteří doufáme.