LIVE: Tretí tréning na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Tak možná se přesune Hadjar do RBR rychleji, než čekal :smiley:

No jak jsem psal, na mě je moc psí čumák :man_shrugging: Víc emocí bych raději. Ono je to spíše taky díky tomu negativnímu hype kterej tady u jistých uživatelů má.

Asi majú väčšiu prioritu longruny, nech si Yuki zvyká na auto. Čím viac odjazdí, tým lepšie. Nedeľa je dôležitejšia ako sobota.

S takovým výsledkem v závodě bych byl nadmíru spokojený. Konečně by Renault získal nějaký bodík.

To by som bral v piatok.
Ak sa zbytocne kvalifikuje tragicky, tych par kol navyse na hardoch v FP3 mu moc nepomoze.
Aj v Suzuke bol hlavny problem priprava Q kola, ale uvidime…
Mne sa Jukiho tempo v Suzuke pacilo, len nedal Q3, tak som bol zvedavy na Q tu a zatial to moc pozitivne nevyzera…

Sám si zničil tie Q pokusy nie? Nemôžu celý tréning len skúšať Q a žiadne longruny. A možno to bolo o tom, že už nemal voľnú červenú sadu na tréning a potrebovali si ich nechať na Q.

naskok McLarenu vyzera byt dost brutalny.

S Landom to mam ako vy s Alom :grinning: to meniť nebudem. Ale Osk šlape a bude to mať Lando ťažké. A ako som písal Honzovi. Nech vyhrá lepší.

4 Likes

Neboj, RB otevírá kohoutek až v kvaldě.

Nějaké další pohádky o tom, jak je na tom McLaren špatně? :wink:

Mclaren ted vi ze spolehat na cistou rychlost se nevyplaci, v zavode se to nemusi podarit, i kdyz je jasny ze kdyby v Japonsku nebyl Norris horlivy, mohl vyhrat, skoda toho vyjezdu z pitlane.

toho Montoyu kto posadil do Premy ?

Uz sa “tesim” na preteky. Niekto tu minule pisal, ze maju naskok ledva 0,2s :smiley: A ze ostatni si vymyslaju…

Ale tak ked sme chceli takuto nudu…

Jeden uživatel z diskuse na the-race:

“PS: Still laughing about Stella claiming this would be the toughest track of the season for them so far…” :grin:

Out of topic ale v F2 im zase dobre sibalo :rofl:

A čo teraz? Je to len tréning.

Uhm, kebyže poskladáme časy McLarenu ideálnych sektorov jazdcov v minulotýždňovej kvalifikácií, tak idú už len na technickej Suzuke na PP s náskokom takmer pol sekundy. :smiley:

1 Like

Jasnačka.A v kvalifikácii vytiahne Maximus Biggus Dickus nadpozemsky výkon a Mclarenu zostanú zasa oči pre plač :sob:

V to někteří doufáme. :wink: