LIVE: Tretí tréning na VC Abú Zabí | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 11:19

Čo tímy zistili počas usilovnej nočnej práce v továrňach. Vyhodnocovanie dát a zmeny nastavenia sú vykonané, teraz je čas, aby si ich inžinieri a tímy preverili. Pred nami je posledný tréning na okruhu Yas Marina.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182741/live-treti-trening-na-vc-abu-zabi-3

Máme před sebou poslední letošní trénink, tak si ho užijte.

1 Like

To se lehko řekne, když u toho vaříš :smile: !

2 Likes

Taky mám v papiňáku strčené uzené žebra. :yum:

2 Likes

S tou aktivitou to ale zatím nijak nepřehánějí…

Někteří už asi melou z posledního, tak šetří své vozy. Ale hlavně se v kvaldě hodně změní podmínky, takže velká aktivita prý nemá význam.

No pořadí je zatím docela zvláštní :smile: .

Haasu to zatím jezdí moc dobře. Obávám se, že Renault šesté místo neudrží.

Sainzův vůz vypouští čmoudíky.

Ako som pisal po pretekoch v Katare, defekty neboli sposobene ulomkami zo spataka.
Pireli spravilo setrenie,ktore este pokracuje a vysvitlo,ze gumy zacali pomaly stracat tlak este pred tym. Vysvetluju si to dlhsim stintom timov, ako im oni odporucali. Dalej moze byt na vine aj rychly vyvoj monopostov a tym vacsia zataz na gumy, ktore ale nie su na to konstruovane. Simulacne data od timov pre tento rok dostali v nov.23 a odvtedy vyvojova krivka timov isla prudko hore. Pirelli to vie kompenzovat zvysovanim min. tlakov, ale evidentne to nestaci. No a samozrejme natahovanie stintu na max tiez zohralo negativnu ulohu.
Takze nie ulomky mohli za defekt!

1 Like

Ja dnes robim rychle domace hovadzie hamburgery medzi treningom a klasifikaciou :rofl:

3 Likes

My už jsme po obědě a už jsem zase tady :smile: . A jak tak koukám, o moc jsem nepřišla.

2 Likes

Chvíli byl Doohan třetí, takže úroveň tohohle trenálu je poněkud nešťastná. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Teď se asi trochu jezdí, ale je vidět, že to nikdo moc neprožívá. Celkově mi to připadá takové zatažené.

Ještě máme 7 minut, tak se třeba nějaké závodnické ješitnosti ještě dočkáme.

Spíš asi ne :smile: . Nesleduju to tak soustředěně, ale zdá se mi, že jsou u jednotlivých jezdců větší rozdíly v sektorech než bývá běžné. Divný trénink.

Lando hezké tanyny. Kluci už pár koníků zapřáhli, ale jinak je to 20 odstínů šedi.

Aston masakr! No a Haas - že by zahrozili s tím sebrat nutných 6 bodů na Alpine? :thinking:

1 Like

Taky sleduji jak moc jim to jede. Mám velké obavy, že Renault převálcují až moc lehce.

Porazit někoho z TOP4 týmů není jen tak, ale jestli někdo vypadne a tak … .

1 Like