Máme poslední závod a vozy už můžou mlít z posledního. SC taky může napáchat mnoho zla.
Ale je fajn, že i v posledním závodě je stále o co bojovat.
Ještě, že tam není už Masi, nebo by zase půlka pole molha předjet sc a zaradit se a druhá půlka ne
No bohužel to vypadá, že boj o WCC moc nebude, Ferrari prostě není v dobrém rozpoložení a když se připočte penalizace pro Lec, tak asi nebude o čem.
Píšu “bohužel” jako fanoušek boje na trati, jinak nic proti McL, zaslouží si to dost podobně jako Ferrari, tady jsem nestranný.
Zbyde asi jen boj Haas a Alpine, tam to ještě může být zajímavé.
RB to asi minimálně ve spojení s Maxem trochu optimalizoval a pokud by se v Q nezhoršili, či to dokonce ještě trochu poladili, tak reálně může McLareny potrápit, ale asi by to ani jedna strana moc nehrotila. Může to být zajímavé, ale nečekám nic na hranu, Max a Lando se i přes pár drobných přestřelek zjevně respektují docela dost a žádná velká nevraživost tam není.
Ale tedy sice bych to takto odhadoval, ale závodů, kde bylo vše úplně jinak, už bylo letos tolik, že bych raději nesázel ani na to WCC pro McL natož na něco jiného…
Doufám, že Masi ukázal jasné varování, že je dnešní svět hodně vnímavý a praktiky Balestreho už neobstojí.
Haasu fandíme a věříme.
Pozerám to zo záznamu. Števko! Fakt Hamilton nútil ostatných pilotov pokľaknúť a nosiť tričká? To sa mi nejako nezdá. Prosím o overený dôkaz tohto tvrdenia. Viem, že túto debatu kvôli odozve sledujete. Podľa mňa sa Štefan moc zaoberá bulvárom, mne osobne viac sedí Pavel, ktorý dokáže svoje názory a postrehy vysvetliť.
Tak úplně čirou náhodou má zrovna v tomhle pravdu. Asi máš krátkou paměť.
No aspon minimalne ty a ja si to pamatujeme.
Dôkaz o nútení Hamiltonom pokľaknúť. Prosím.