Ferrari bylo v Bahrajnu vždy silné, i ve svých slabších letech. Že budou 3 a 4 bych bral skoro, jako jistotu. Otázka je, jak Ferrari bude fungovat dlouhodobě
Bohužel jsi to myslel vážně.
Jinak… Možná na to Ferrari dojíždí.
Testuje se na jejich asi nejlepší trati a myslí si, že jsou na tom dobře.
Pak se jede jinam a ejhle.
tzv. ‘Gaslyho Impact’ pokračuje.
Alpine tragická, ale ten Mercedes?
@Ferda ne, že se tu příští tyden neukažeš, chceme vidět Gaslyho přínos ve vyvoji Alpiny
Nejhorší je když někdo hraje na city
Myslíš s tím že tomu ne rozumí?
Dělá to schválně jinak jsem četl, že RBR, AM a pak Merc nejvíce mlžili skr svoje jízdy
No však, to šlo poznat když se vyhýbali závodní simulaci ale ukazovali místo toho jen jednotlivé stinty, z kterých samotných výkonnost dost dobře nepoznáš.
Ale Russelovi na ten stint dali míň paliva, jak jezdil 35.xxx
To ano, ale nepoznáš kolik přesně
Jinak tak či onak, jestli bude lepší Mercedes než Aston, a myslím že jo, nebude to o parník. Alonso nemá důvod opouštět Aston, možná leda pro RedBull by to dávalo smysl, jinak si myslím že ne.
Tak spíš, než o 25 jde o 26 a to nevíme, jak to kdo trefí
another year, another win
V každém případě dokážeš si představit ty řeči kdyby takhle upadal Alpine s Alonesem? Ještě že přestoupil Když tam byl celkem to šlo nahoru, jejich chyba.
S takouto deg si Fernando zopakuje pár pódií zo začiatku sezóny. Mercedes to ale dá čoskoro dokopy a zapojí sa o pódia, vedia ako na to.
Přiznám se že jsem Mercedes v jejich stintech nějak moc nesledoval a teď uvedený odhad v degradaci mě překvapil. Loni s degradací nezačali dobře, nechce se mi věřit že by to zopakovali. Vždy byli jinak výborní v práci s pneu.
(jako o desetinu na kolo větší degradace na kolo by pro ně byl velký problém)