LIVE: Tretí deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari bylo v Bahrajnu vždy silné, i ve svých slabších letech. Že budou 3 a 4 bych bral skoro, jako jistotu. Otázka je, jak Ferrari bude fungovat dlouhodobě

Bohužel jsi to myslel vážně.

Jinak… Možná na to Ferrari dojíždí.
Testuje se na jejich asi nejlepší trati a myslí si, že jsou na tom dobře.
Pak se jede jinam a ejhle.

Degradace

…Alpine vypadá fakt zle.

2 Likes

tzv. ‘Gaslyho Impact’ pokračuje. :thinking:

1 Like

Alpine tragická, ale ten Mercedes?
@Ferda ne, že se tu příští tyden neukažeš, chceme vidět Gaslyho přínos ve vyvoji Alpiny

1 Like

Nejhorší je když někdo hraje na city :zipper_mouth_face:

1 Like

@PUFF ví, že jsem si dělal srandu a teď mě tu citově vydírá

Myslíš s tím že tomu ne rozumí? :smile:

Dělá to schválně :smiley: jinak jsem četl, že RBR, AM a pak Merc nejvíce mlžili skr svoje jízdy

No však, to šlo poznat když se vyhýbali závodní simulaci ale ukazovali místo toho jen jednotlivé stinty, z kterých samotných výkonnost dost dobře nepoznáš.

Ale Russelovi na ten stint dali míň paliva, jak jezdil 35.xxx

To ano, ale nepoznáš kolik přesně :man_shrugging:

Jinak tak či onak, jestli bude lepší Mercedes než Aston, a myslím že jo, nebude to o parník. Alonso nemá důvod opouštět Aston, možná leda pro RedBull by to dávalo smysl, jinak si myslím že ne.

Tak spíš, než o 25 jde o 26 a to nevíme, jak to kdo trefí

:musical_note: another year, another win :musical_note: :dancing_men:

V každém případě dokážeš si představit ty řeči kdyby takhle upadal Alpine s Alonesem? Ještě že přestoupil :pray: Když tam byl celkem to šlo nahoru, jejich chyba.

1 Like

S takouto deg si Fernando zopakuje pár pódií zo začiatku sezóny. Mercedes to ale dá čoskoro dokopy a zapojí sa o pódia, vedia ako na to.

2 Likes

Přiznám se že jsem Mercedes v jejich stintech nějak moc nesledoval a teď uvedený odhad v degradaci mě překvapil. Loni s degradací nezačali dobře, nechce se mi věřit že by to zopakovali. Vždy byli jinak výborní v práci s pneu.

(jako o desetinu na kolo větší degradace na kolo by pro ně byl velký problém)

1 Like

Musia sa kvalifikovať vysoko, aby nežrali dlho gumy po štartoch. Ináč RBR stále nič moc v časoch na jedno kolo.