LIVE: Tretí deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Ok. To si beru osobně.

FIAri?

No nic, hrube rozlozeni sil zname, priznam ze me bude první zavod zajimat. :eyes:

Ne. To je Ferrari.

Muze byt, Sainz je velmi dobry, potvrdil zvladnutou psychiku, pokud technika da letos poleti jak vitr.

Je videt ze Newey do toho jde naplno jak za starych casu :sweat_smile:

Ta Alpine. :grin:

Ferda promine

2 Likes

To by byla uplná katastrofa pro ně, tomu se mi fakt nechce věřit.

1 Like

Mne sa nechce verit ani ze mercedes je 2 a nie ferrari :thinking::face_with_spiral_eyes:

1 Like

Tak možný to je, odhadovat něco ± 0,05s z těchto testů ponechává hodně otevřená vrátka. Kvalifikačně favorizuju Ferrari ale závodně může Mercedes Ferrari zlobit :man_shrugging:

Všechny tyhle odhady beru s rezervou, podle mě minimálně McLaren bude určitě blíže, i o půl procenta. Ale kdybych měl určit pořadí, podobně to vidím i já. Ferrari a Mercedes velmi těsné.

2 Likes

Nee prosím Puffe, to byla sranda :pleading_face:

McL podle mě má problém se spolehlivostí a degradaci, Merc má problémy se stabilitou zadní části, Ferrari zda se, že ne úplně vyresilo deg na měkkých pneu, AM zase nemá takový přítlak na přední části. Jako ideálně z chasing group na tom není nikdo. Já zase nevěřím, že Merc je teď v tenhle moment, před AM

1 Like

Jen RedBull nemá slabinu :man_facepalming:

1 Like

Inak toto nikomu nesedí, každý to na TWT rieši aj kanály s dátami a všetci nevedia odkadiaľ to zobrali a či sa nepomýlili, lebo Ferrari podľa dát je na tom lepšie časmi

RIC: “From what me being a viewer, it looks like Red Bull and Ferrari would be the strong favourites to be on the podium here in a week, but anything can happen.
But I think they certainly seem like they’re pretty good at the moment. Then after that, it’s probably pretty close, but I would say we’re still in that midfield fight.”

Upřímně, Aston před Mercedesem by byla fantasie :thinking:

Ja si prave. Emyslim ze mcl bude na tom bližšie… Aspon nie zo zaciatku. Ten merc a fer to. Xzera ze bude tesne, ale skor si myelim ze ferrari bude mat trosku na vrch ale zalezi na jazdcoch :flushed:uvidíme

@PUFF by měl největší radost