Ok. To si beru osobně.
No nic, hrube rozlozeni sil zname, priznam ze me bude první zavod zajimat.
Ne. To je Ferrari.
Muze byt, Sainz je velmi dobry, potvrdil zvladnutou psychiku, pokud technika da letos poleti jak vitr.
Je videt ze Newey do toho jde naplno jak za starych casu
Ta Alpine.
Ferda promine
To by byla uplná katastrofa pro ně, tomu se mi fakt nechce věřit.
Mne sa nechce verit ani ze mercedes je 2 a nie ferrari
Tak možný to je, odhadovat něco ± 0,05s z těchto testů ponechává hodně otevřená vrátka. Kvalifikačně favorizuju Ferrari ale závodně může Mercedes Ferrari zlobit
Všechny tyhle odhady beru s rezervou, podle mě minimálně McLaren bude určitě blíže, i o půl procenta. Ale kdybych měl určit pořadí, podobně to vidím i já. Ferrari a Mercedes velmi těsné.
Nee prosím Puffe, to byla sranda
McL podle mě má problém se spolehlivostí a degradaci, Merc má problémy se stabilitou zadní části, Ferrari zda se, že ne úplně vyresilo deg na měkkých pneu, AM zase nemá takový přítlak na přední části. Jako ideálně z chasing group na tom není nikdo. Já zase nevěřím, že Merc je teď v tenhle moment, před AM
Jen RedBull nemá slabinu
Inak toto nikomu nesedí, každý to na TWT rieši aj kanály s dátami a všetci nevedia odkadiaľ to zobrali a či sa nepomýlili, lebo Ferrari podľa dát je na tom lepšie časmi
RIC: “From what me being a viewer, it looks like Red Bull and Ferrari would be the strong favourites to be on the podium here in a week, but anything can happen.
But I think they certainly seem like they’re pretty good at the moment. Then after that, it’s probably pretty close, but I would say we’re still in that midfield fight.”
Upřímně, Aston před Mercedesem by byla fantasie
Ja si prave. Emyslim ze mcl bude na tom bližšie… Aspon nie zo zaciatku. Ten merc a fer to. Xzera ze bude tesne, ale skor si myelim ze ferrari bude mat trosku na vrch ale zalezi na jazdcoch uvidíme