LIVE: Tretí deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Ale aplikuješ to jen v některých případech :star_struck:

Nutno říct, že se jezdí C3-C2-C1…

Vloni se C2 vůbec nepoužila.
Použil ji jen Norris, kterej ale byl asi 10x v boxech a testovali na další závody.

70% taktik bylo C3-C1-C1
Rb jel C3-C3-C1

A někdo C3-C1-C3 a pak nějaký různý mišmaše.

Tak sa rozpis, rad si to precitam

A teď má Alonso C2 nebo C1?

To nevím, ale všichni, co jezdili racepace, tak jedou C3-C2-C1.

Tuším C1, ale nejsem si jistej

Leclerc vypadá na C1

Jj ten ma C1, Alo tuším taky

El Nano lepší.
Le rythme de Charles Leclerc en mode simulation de course avec les C3:
37.173 37.366 37.363 37.476 37.583 37.724 37.598 37.613 37.703 38.215 (gêne sans doute) 37.742 38.177 38.109 38.336 38.161 38.458 38.410 38.668

2 Likes

Hmm, tak si projed celou konverzaci ke ktere jsem pridal koment a bude ti to jasne.

Nebudu tady s tebou diskutovat o tvem soucasnem vyjadrovani zde. Me se to proste nelibi i kdyz muj nazor na tebou vec je napriklad velmi podobny (fakticky stejny) jako ten co napsal Wolf.

Tohle je tvuj problem. Takze me do toho netahej.

Ty tvoje podpasovky zmam moc dobre takze na me to nezkousej. Napises neco co je uplne mimo, abys dehonestoval oponenta a vyhnul se svym vlastnim selhanim.

4 Likes

Leclerc nasadil na C1 jinej level.

Já tě ale neddhonistuji, napsal si:

Toto beru, jako shazovaní a zpochybňovaní. Proto jsem ti to taky napsal.
Jestli s tím nemáš problém, tak nerozumím zatahování respektování rozdílnosti do tématu Horner.

Ještě jsem neviděl ani tu citaci, kde jsem údajně měl moralizovat.

Vadí ti můj styl diskuzi, beru to. Ale buď věcný, jestli ti vadí styl a ne obsahuje, tak to ignoruj, jestli ti vadí obsah, tak napiš co. Nepiš něco co jsem nenapsal a ani to, že smícháš věci dohromady, abys mě “dostal”.

Několikrát jsme spolu dokázali v pohodě diskutovat, myslím, že není problém v tom pokračovat :wink:

Mně furt vrtá hlavou, co by se asi stalo po půlce sezóny, kdyby to v první pětce v PK (nebo aspoň 2-4 místo) bylo velice těsné, záleželo by na každém bodu a přitom průběžně by měl HAM víc bodů jak RUS a hlavně SAI víc jak LEC. Jakože normálně je pochopitelně pilot na odchodu v druhé polovině sezóny týmem znevýhodňován, ale zase v situaci, kdy na každém bodu záleží… A teď jak by to vypadalo, kdyby třeba fakt SAI získal víc bodů jak LEC?

Alpine začíná šetřit… Výměna pneu jak v F2. :smiley:

Jakože koukni na časy Russella, tam mají úplně jinej fuel load

Leclerc prý jezdí na rovince o 10km/h víc než Aston :man_shrugging:

Teď nám v tom ještě udělají trochu guláš, pár lidí začne se zrychlováním trati závodit! Uvidíme, kdo se přidá.

1 Like

O tych vsak Lewis nikdy nerozpraval, ze ich je malo a Mercedes ich potrebuje viac. :slight_smile:

Nízký PU mod nebo velký drag? :smiley:

Ať jezdí. Pokud nikdo neudělá aspoň 1.29.5, tak to budu považovat za zklamání. :smiley:

1 Like