Ale samozrejme, samizrejme
A nepsalo se o tom? nebo se chceš jen hadat? 🫡
Zase nepřeháněj, chybí jim část pritlaku v rychlych zatáčkách, ale nejsou jediní
Alonso pěkně 16 kolo a vše drží na 1:37,xxx
Piastri už dávno šel s časy najoru.
Leclerc začal lépe ale vyrovnalo se to.
Jj vypadá to úplně jinak, než včera
Fakt skvělých 17 kol No žel znova hned nevyjíždí, což je škoda kdyby jsme ty stinty viděli hned za sebou. Teď nevíme zda nenaberou písek.
Viděl jsem časy. Asi 0,6-0,7s ztráta na RB… resp. na Verstappena.
0.5s v Q a 0.6s v závodě? To by je posunulo na 3 místo ve vykonnosti
Hh, tak 0,5… Jsem to střílel od oka.
To ze tu takovym zpusobem spamujes informace bulvaru, aniz bys mel alespon neco vzdalene jistote a ze tu dehonestujes cloveka timto zpusobem, aniz bys znal realie, nebo je mel alespon verohodne potvrzene, neni nijak rozdilne od vulgarnich vykriku nekterych mistnich.
Mas plnou klavesnici respektu k zenam, transgender, inkluzi a podobne, coz je z meho pohledu chvalihodne, ale ve svetle toho co tu posledni dobou predvadis je tvoje moralizovani zde smesne.
MInimalne pro me, ale samozrejme pis si co chces.
Leclerc už je na 1:38
Leclerc není Sainz v racepace.
No rychlost maj ve Ferrari, začal ten stint lépe než Alonso. Teď už je ale vidět že ty časy Leclerc neudržel a trochu trpí degradací. Ale zdaleka ne jako Piastri.
A neovlivnilo to, jak se tam honil s Russellem?
Já nemoralizuju, od toho je tu kabátník @Hedgehog a jaký informace v tomto případě bereš za ověřené a co za bulvár? Já kopiroval články z twitteru, jestli je podle tebe vše bulvár, když jde o negativní záležitosti k RB, tak to je věc úplně jiná. Příště bych rád, kdyby si citoval tu udajnou moralizaci, když máš potřebu se k tomu vyjádřit, protože z toho co píšeš ti vadí to, jak tu píšu v souvislosti ohledně Hornera a toho případu a jestli nemáš respekt k lidem, protože mají jinou barvu pleti, vyznání, pohlaví, narodnost, tak to je ovšem taky tvoje zalezitost, to nezazlívej dalším
Tak to je možný, nekoukal jsem zda nebyl nucen oškrábat gumy nějakým soubojem.
Ja tu pisem neustale o prezumpcii neviny, takyto kabat kludne poskytnem
Časy padaly ještě předtím